Forside Artikler Tillykke med valgsejren!
Tillykke med valgsejren! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 16. september 2011 05:17



”Men Gud ske tak, som altid fører os i sejrstog i Kristus og ved os alle vegne åbenbarer kundskaben om Ham som en liflig duft!”  (2. Kor. 2:14)

Medens de politiske tabere nu slikker sårene, triumferer Kristi disciple over den sejr, vort parti, ”nazaræernes parti” (Ap.G.  24:5) har vundet på Golgata, om end det ”alle vegne vækker modsigelse”  (Ap.G. 28:22) uden sminket TV-dækning, PR, spindoktorer, kunstig iscenesættelse og verdslige effektmidler, men i Helligåndens kraft trods egen svaghed.

Den sandhed transcenderer (er hævet over) alle verdslige hundeslagsmål og forskelligheder, som dybest set ikke er så store, når det kommer til stykket og slet ikke, når det gælder kristendom og bekendelsen til korset i vort flag, som for både røde og blå vælgere i almindelighed stort set kun er et tomt symbol.

Hvilket privilegium at være midlertidigt sat her i verden, på rejse eller hjemmeværende, ikke for at føre politisk valgkamp, men ved Guds nåde at føre ”valgkamp” for Herren.  ”Vælg i dag hvem I vil tjene!”  Josva 24:15

Den vestlige verden løber snart linen ud til dens egen undergang, men for Kristi disciple gælder det evangeliets liflige spredning ”alle vegne”  (2. Kor. 2:14) til lands, til vands og i luften, ikke for at gøre verden bedre, men for at frelse mennesker ud af verden. Ap.G. 2:40.

O, må Herren kridte banen op for os, så vi som de første kristne, på græsrodsplan, må få ny frimodighed til ”at forkynde evangeliets ord” (Ap.G. 8:4).  Vi har nemlig en bedre sag end noget politisk parti. Og vort charter og vor ”partibog” er Bibelen, Guds sandhedsbog, som aldrig forgår, og hvis åndelige friskhed er friskere end nogensinde.

Med ubehag konstaterer vi nok, at en rød,  overvejende ateistisk, Israel-fjendsk regering nu skal styre vort land.  Men vort job er at bede for den og så være ivrig for evangeliets sag.

”For denne sags (evangeliets) skyld bøjer jeg mine knæ for Faderen…” (Ef. 3:14).

16.9.11

-jn-

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)