Forside Klummer København fyr og flamme
København fyr og flamme Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 07. oktober 2009 17:33

København er pludselig hele verdens navle.  Næste OL-by udvælges i morgen, og i spidsen fremtoner verdens nye ”messias”, præsident Obama med frue, sammen med cremen af amerikanske kendisser, sportshelte, den okkulte Oprah Winfrey, og et utal af sikkerhedsfolk, pressefolk, alt hvad vi kan skrabe sammen af politi, og naturligvis skal regentparret også have en hovedrolle. -  Andre statsledere og kongelige fra andre nationer er her også.   Oprah bebuder et super show om Danmark, ”verdens lykkeligste folk”, og lovprises i høje toner som en gave til vort land.


Hvad er det hele for noget?


Olympiaden var oprindelig en religiøs fest til ære for den græske afgud Zeus og begyndte i byen Olympia i år 776 før Kristus.  Bjerget Olympos var i græsk mytologi hjemsted for de største græske guder og gudinder.


Jesus Kristus er  i Olympiade-sammenhæng bandlyst, medens de hedenske guder påkaldes og medaljerne velsignes i deres navne.


Religion er der ikke plads til i det åbne rum, sagde vor daværende statsminister.  Men moderne hedenskab med religiøs tilsnit (selvom selvfølgelig ingen vil tillægge den religiøs betydning mere) skal der være rigelig plads til – ja, så megen plads, at der i disse dage næsten ikke er plads til andet.
Lad os som Kristi efterfølgere lade os antænde af en anden ild, Helligåndens kraft.

 

-jn-

 
Copyright © 2022 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)