Forside Artikler Et offentligt anliggende
Et offentligt anliggende Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 29. maj 2011 04:26

 

”…. Dette er jo ikke sket i en afkrog…”  (Ap.G. 26:26).  -  ”Dette tåler dagens lys!”  (eng. parafrase).

En sarkastisk læserskribent skrev i går i min lokale avis, ”Sjællandske” bl.a. disse ord, som jeg selv betragter som en stor ære:  ”Jeg har den opfattelse, at alt i denne verden kun kan citeres ud fra Biblen ifølge Jørn Nielsens verdensbillede…”

Ja, netop!  Det er både en ære og stor glæde at tilhøre den minoritet, der forstår vor verden og vor tid ”ud fra Biblen”.  Måtte det også være en tilskyndelse til os alle, som bekender os til Jesus Kristus, at lade os præge af det, Guds ord har at sige i vor tid, thi aldrig har det været så aktuelt som netop nu.  Intet menneske er så oplyst som den, der går mod tidsånden med et  ”Jamen, Bibelen siger…”, fyldt af Bibelens hellige Ånd.

Jeg husker fra mine drengeår, da den unge Billy Graham trådte frem med sit ”The Bible says…”  -  ”…and the Bible says…”  Denne betoning virkede forfriskende og vækkende i de dage på Guds folk.

Samme Billy Graham udfordrede Guds folk til at bruge medierne til evangeliets forkyndelse.  Han mente, at nogle  ligefrem tiggede om det.  Jeg kan i al beskedenhed bekræfte, at det er sandt.  En dag sagde chefredaktøren til mig:  ”Hvornår får jeg noget fra dig igen?  Jeg har i øjeblikket ikke noget!”  Hans ord mere end overraskede mig, men glædede mig mindst lige så meget, som hvis jeg havde fået et opmuntrende bibelord fra en medkristen.

Ikke alle skal naturligvis skrive.  Herren har ikke skabt os ens.  Men nogle, som Herren har givet skrive-evner, burde måske bruge dem lidt mere i ”det åbne terræn”?  Thi er evangeliet ikke først og fremmest et offentligt anliggende?

26.5.11 – jn   -   P.S.  Når vi skriver, lad os huske, at vi er ikke kaldet til at moralisere, men evangelisere!

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)