Forside Klummer I lægekonsultation
I lægekonsultation Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 25. marts 2011 15:00

 

"Jeg vil sige det samme til dig, som jeg siger til mit barnebarn:  Jeg bliver i godt humør blot ved at se dig!"  Ordene røg ud af munden på mig i konsultation hos en sød, smilende læge-praktikant, Ida.  Jeg ønskede mig nogle smertestillende piller, og hun udskrev nogle anti-depressive, som man med held kan bruge ved neurogene lidelser.  -  "Det kan godt være, du bliver lidt gladere af dem", smilede Ida. -  "Det behøver jeg ikke, jeg er allerede glad i forvejen!"


"Nu skal du få mit kort, som fortæller dig, hvorfor jeg er så glad!"  Og hun fik mit nydelige kort med dannebrog og de skandinaviske flag på dansk.  I USA kalder jeg det blot "my card".  Og så fik jeg en vidunderlig lejlighed til at fortælle hende, hvordan jeg blev en kristen.  Jeg fortalte hende, hvordan min gud indtil mit 15. år var fodbolden, og at min "menighed" var den lokale fodboldklub på Amager.  Og hvordan jeg blev vakt i min morfars missionshus på Nørrebro, og hvordan Bibelen for første gang kom ind i mit liv.  Og hvordan….


Jeg har skrevet mange hundrede vers efterhånden, men det bedste vers jeg uden sammenligning kender, er skrevet af Lina Sandell og det lyder:


Sig dem blot, hvad du har fundet,

tal blot om, hvad selv du så,

om Hans nåde ugen lige,

kærligheden til de små!

 

 


Dette være sagt som opmuntring til dig, som ved Guds nåde er på samme hold!

 

 

-jn-

23.3.11

 

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)