Forside Artikler Verdenssamfundet" – hvem er det?
Verdenssamfundet" – hvem er det? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 21. marts 2011 09:37

 

Når der tages skridt mod en tyrannisk diktator, som i Libyens tilfælde, får vi at vide, at det er "verdenssamfundet", der retfærdigt griber ind.   Hvem er dette "verdenssamfund"?


Det er  fx FN, NATO, EU, en arabisk liga eller andre koalitioner, der vil håndhæve" lov og orden" i verden og gøre den til et bedre samfund – et retfærdigt verdenssamfund.


"Verdenssamfundet


"Verdenssamfundet" udtrykker naturligvis ikke den højeste retfærdighed, men er et synligt udtryk for en usynlig "koalition" af dæmoniske kræfter, som Ef.br. kalder "magterne og myndighederne, verdensherskerne i dette mørke og ondskabens åndemagter i himmelrummet  (6:12) under jernhård ledelse og disciplin af dette rums øverstbefalende, Djævelen selv, -  "herskeren over luftens rige"  (2:2).

Verdenssamfundet

" er et rige i splid med sig selv, men kun tilsyneladende og kun når det tjener den usynlige åndsfyrstes formål efter det berømte princip "divide et impera", dvs. "del og hersk".

"Verdenssamfundet

" er i virkeligheden velorganiseret i den usynlige verden.  Det vil det også en dag blive det i den synlige verden, når den verdensleder, verden sukker efter, træder frem i skikkelse af "Dyret" (fra Åb. 13) eller "lovløshedens menneske, fortabelsens søn"  (2. Tess. 2:3) eller den "Antikrist", som ifg. 1. Johs.br. 2:18 skal  komme, men som allerede har mange forløbere (antikrister).

"Verdenssamfundet

"Verdenssamfundet


Hvad er Hans vilje?


Det hersker der ind imellem forvirring om blandt Guds folk.  Nogle mener, det er at engagere sig i politik og  "forbedre" denne verden.  Det strømmer jævnligt ind på min mailbox med mange velmente politiske budskaber, analyser, moralske ,"værdimættede" vurderinger, ind imellem garneret med skriftsteder, men som alligevel ender i en blindgyde uden evangelisk gennemslagskraft, og hermed er vor sjælefjendes strategi snedigt lykkedes.


Herrens vilje er

, at "ikke nogen skal fortabes, men at alle skal nå til omvendelse"  (2. Pet. 3:9),  - "og at der i Hans navn skal prædikes omvendelse til syndernes forladelse for alle folkeslagene og begyndes fra Jerusalem"  ifg. Lukas 24:47.  I dette kapitel findes to mægtige "skal":  Kristus skal lide og opstå (v. 46) og evangeliet skal forkyndes (v.47).

Det er det, åndskampen går ud på  (Efes. 6:12) og ikke hvad "verdenssamfundet" med hykleriske, alvorsminer pådutter os og åndeligt paralyserer os med.


Eller sagt med ordene fra John Bunyans udødelige bog "Pilgrimsvandringen" (om en af bogens helte, nemlig "Fortolkeren"):

 

" vil da enstemmigt vende sig imod Israel, som allerede nu er "verdenssamfundets" prügelknabe nr. 1 og her i Europa udnævnt til at være den største trussel mod verdensfreden.


"Hans blik var rettet mod Himmelen med en herlig bog i sin hånd.  Sandhedens lov var skrevet på hans læber, verden havde han lagt bag sig.  Han stod som om han ville tale indtrængende med mennesker, og en guldkrone var over hans hoved."

 

-jn-

Den 19.3.11

 

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)