Forside Artikler Quo Vadis Europa?
Quo Vadis Europa? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 26. juni 2010 06:31



Præcis samtidig med at menneskerettighedsdomstolen p.t. ser på, om Dannebrog (og andre flag) med det kristne korssymbol skal være lovligt i Europa – jfr. sagen fra Italien om korset på på væggen i et klasselokale – opfordrer samme tribunal nu Schweiz til at ophæve forbudet mod minaretter, hvad dog foreløbig ikke sker efter at en folkeafstemning sagde nej til en sådan islamisering.  Også Schweiz har jo et kors i sit flag.

Tendensen er klar og har længe været det.  Alt hvad der minder om det kristne evangelium, der i år 52 gennem Paulus´ og Silas´ missionsvirksomhed (læs Ap.Gern. 16) fik fodfæste i Europa, skal vige for hedenskab og for evangeliets fjende nr. 1, nemlig islam, som desværre også USA´s præsident ved forskellige lejligheder i umiskendelige vendinger har lovprist til stor græmmelse og sorg for de troende i USA.

Hvor bærer det hen med Europa? og med USA? (som på mange måder blot er ”Europa væk hjemmefra”)? 

Det véd alle vågne bibellæsere:  Vort antikristelige EU forbereder sig på Antikrists rige opflammet af Satans vrede, som er stor her på falderebet (Åb.12:12).  Skræmmer det dig?  Det bør det ikke gøre, hvis dit liv er blevet forvandlet ved Kristi evangelium.  Paulus levede også under en ”union”, Romerriget, men lod sig ikke intimidere. Thi evangeliet er Guds ultimatum til ”denne vanartede slægt” (Ap.G. 2:40) og Kristi efterfølgeres ”charter”.

-jn-

24.6.10

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)