Forside Artikler En mægtig tsunami-bølge skyller ind over os!
En mægtig tsunami-bølge skyller ind over os! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 11. marts 2010 05:19



Tsunami-bølgerne i nyere tid har som bekendt kostet menneskeliv i hundredtusindvis.  Den syndens tsunami-bølge, der p.t. skyllder ind over Danmark vil koste millioner af fortabte sjæle.  Kravet om homoseksuelle vielser i den (formelt) kristne kirke, har pludselig gjort vort ellers irreligiøse land kirkeligt/religiøst.  ”Vorherre interesserer sig for mennesker, som elsker hinanden”, udtaler forblommet Kbvns biskop som fortaler for homoseksuelles vielseskrav i en ev.-luthersk folkekirke.  Og det er den Kristus-fornægtende folkereligiøsitet stort set med på.

I den engelske King James-ovs., den norske ovs. og i meget gamle danske Bibler står der i Es. 59:19:  ”Når fjenden kommer som en flod, skal Herrens Ånd drive ham tilbage.”  (norsk).  Det ord kan vi kun forstå derhen, at der er et guddommeligt svar på de sataniske tsunami-flodbølger, medens - ak! - det kristne establishment stiltiende eller endog, når det gælder homosex, bifaldende ser til.  Thi denne vederstyggelighed har ikke blot fået sine ”missionærer” hos fløjlsklædte biskopper med sølvkors på maven, men er også trængt ind i frikirkelige kredse (fx i Sverige).  ”Sandhedens plads står tom” (Es. 59:15) trods mange velmenende ”dagens tekst-prædikanter”, som i virkeligheden sjældent har noget væsentlig at sige.

Men det profetiske ord taler ikke kun om en aktiv, fjendtlig flodbølge, men også om Herrens endnu mægtigere Ånd.  Tiden er ikke til opslidende debatter om dette el. hint politiske forhold (her står jeg selv i fare!), men som Kristus-troende mennesker, trods vor magtesløshed, at underlægge os Åndens herredømme.  Åndsmagt må tilbagedrives med Åndskraft.  ”Lad jer fylde af Ånden” står der i bydeform i Ef. 5:18 og er altså en befaling (ikke et uforpligtende forslag), som i praksis kun beror på én eneste ting:  Lydighed mod vor Herre Jesus Kristus.  Intet andet.

Det bliver ikke spor bedre, når vi snart flyver til USA, til Californien, den mest homoseksuelle stat i USA, hvor homo-vielser rask griber om sig ud over landet. Kun en Nineve-vækkelse kan redde USA, påpegede Billy Graham med rette i sine velmagtsdage.  Det samme gælder DK.

Den Åndsfyldte mand el. kvinde lader sig dog ikke skræmme, men løfter banneret.  Konfrontationer undgås ikke.  Vi oplever dem allerede i vort lønkammer i åndskampen mod ”ondskabens åndmagter i himmelrummet”. Ef. 6:12.  Herren kalder os til krig og ikke til ”fredsforhandlinger” el. uforpligtende, religiøs tågesnak.  Fjenden driver på som aldrig før.  Herrens Ånd driver endnu mere på.  Og vil gøre det i Kristi efterfølgeres liv.

-jn-

11.3.10

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)