Forside Artikler Europas nej til korset
Europas nej til korset Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 06. november 2009 07:30

Europas nej til korset

Den europæiske menneskerettighedsdomstol har bestemt, at korset skal fjernes i italienske klasseværelser.  Denne domstol i Strasbourg er godt nok ikke identisk med EU-domstolen, men gennemsyret af samme antikristelige ånd og lægger med denne domstolsafgørelse et gudsfjendsk pres på dens mange, europæiske medlemslande.  Det katolske Italien protesterer.  Danmark accepterer el. resignerer.

Men det er påny et fingerpeg om den åndelige kurs for det, som Fogh Rasmussen kaldte ”et nyt Europa” – læs: et antikristeligt Europa, som blot venter på sin karismatiske, sataniske superleder.

Europas Forenede Stater kan ikke sammenlignes med Amerikas Forenede Stater.  Sidstnævntes fædre for over 200 år siden var stort set gudfrygtige mænd, som afgjort ønskede Bibelen og evangeliet ind i klasseværelserne uden dog at favorisere en bestemt kristen kirke som statskirke.  EU ønsker det modsatte.  Klasseværelserne skal ikke høre Guds ord og slet ikke, når Guds ord taler konkret imod synder, som indædt forsvares af de såkaldte menneskerettigheder, fx homoseksuel praksis.

Der er intet nyt i alt dette.  Men lad det være en alvorlig påmindelse til os, der bekender os til og roser os af vor Herre Jesu Kristi kors.  Vi står alle i fare for at sløves, verdsliggøres og selskabeliggøre kirken og vor bekendelse i en sådan grad, at ”ordet om korset” bare bliver ord og bekendelse uden kraft.

”Fold det gamle mærke ud…” synger vi i Norge.  Og apostlen skriver med guddommelig myndighed:  ”Kristus sendte mig ikke for at døbe, men for at forkynde evangeliet, dog ikke med talekunstens visdom, for at Kristi kors ikke skal blive tom tale!”  (1. Kor. 1:17)

-jn-

4.11.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)