Forside Artikler Om at gå (svømme) imod strømmen!
Om at gå (svømme) imod strømmen! Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Lørdag, 08. Juli 2023 08:38

Det gjorde profeterne Haggaj og Zakarias, da de ”trodsigt” forkyndte det profetiske ord uden at kaste håndklædet i ringen, - se Ezra 4:24 og 5:1.   ”Arbejdet på Guds hus” havde deres fjender fået forpurret, men det standsede ikke disse åndsfyldte profeter.  Hvilken lærdom for os!

Dit åndsfyldte vidnesbyrd med Guds ord er nemlig altid profetisk, hvad enten du er en kendt eller ukendt Herrens tjener, en anonym profet.  Ja, og ligegyldigt om du har en strømlinet, etableret platform eller ej, thi den har du ved din tilstedeværelse altid med dig, hvorpå du er kaldet til at stå urokkeligt fast (1. Kor. 15:58) i mødet med mennesker at samtale med (Ap.G. 17:17), hvor du end har din gang på jorden eller med fly i luften!

Haggaj og Zakarias tog ”udfordringen” op uden at kaste håndklædet i ringen, og dermed er de blandt de forkyndende profeter, vi skal have som forbillede (Jak. 5:10) uanset hvor mange odds vi har imod os, når vi træder frem, ”hvad enten det er belejligt eller ubelejligt”  (2. Tim. 5:2).

Hvad jeg her skriver ind for Herrens ansigt, er nok ”volapyk” og nonsens for verdsliggjorte navnkristne i en verdsliggjort og måske statsautoriseret kirke!  Vælg dog ved Guds nåde at være den levende fisk, der svømmer imod strømmen, mens de døde fisk som bekendt bare viljeløst glider med strømmen!  Du og jeg, her ”på et mørkt sted” (2. Pet. 1:19, må vælge mellem vækkelse eller åndelig undergang!  Andre kan ikke vælge for os!  22.6.23 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)