Forside Artikler Ved Kongens bord trods lam i fødderne!
Ved Kongens bord trods lam i fødderne! Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Onsdag, 15. marts 2023 13:23

Jeg har glædet mig til idag at dele med dig dette herlige stykke bibelhistorie, fordi den peger på Kristus og skal læses med evangelisk fortegn!  Und dig selv den glæde!


Mefibosjet, Sauls handicappede søn, blev overøst med godhed for Jonatans skyld!  Det er jeg også blevet for Kristi skyld  (Ef. 2:7) trods alle mine midlertidige handicap! 


Det hænder, jeg glemmer min stok, når jeg byder en gæst indenfor, men jeg får da altid lov at støtte mig til en arm, når jeg fører gæsten videre ind i huset til samtale.


Barnebarnet, Andreas (24,) sagde, da jeg m.min dårlige førlighed støttede mig til hans arm på vej ud til bilen og nævnte, jeg måske snart skal herfra.   Han sagde:  ”Så får du et par nye ben, morfar!”  Tak og lov, han tog det med evigheden alvorligt!


Er du en personlig bibellæser? Læs 2. Sam. 9 og oplev evangeliet dér, thi den ganske Skrift peger jo på forskellig, vidunderlig vis på vor Herre Jesus Kristus.  (Luk. 24:27).


Det er mere end frydefuldt at sætte sig, åndeligt talt, ”ved Kongens bord” hver dag for at næres og styrkes af bordets retter, dvs. af dyrebare sandheder fra Guds ord.


Jeremias sagde:  ”Mig blev dit ord til fryd og hjertens glæde!”  Jer. 15:16. 10.3.23 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)