Forside Artikler Joh. 3:16
Joh. 3:16 Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Onsdag, 08. februar 2023 19:44

Jeg husker ikke, hvornår jeg blev kendt med Joh. 3:16.  Vor religionslærer gav os Joh. 3:16 som hans afskedsord, men da var det allerede blevet et frelsende nøgleord for min fortabte, syge drengesjæl, før jeg blev 15.


Joh. 3:16 var ikke kun smuk poesi til Nikodemus en søvnløs nat, hvor han måtte tale med Jesus om sin sjæl. Gud ske lov, Joh. 3:16 er blevet frelsens balsam for mange andre fortabte sjæle verden over.  Hvad med dig?


Den irske drenge-evangelist Henry Moorhouse, udtalte:   ”Hvis jeg spurgte englene, hvor højt Gud har elsket verden, ville deres eneste svar være:  ”For således elskede Gud verden, at Han gav sin Søn, den enbårne, for at hver den, som tror på Ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.”


 Evigt liv står der ja, det begynder allerede her og lige nu!


Spø´r jeg amerikanerne, om de kender Joh. 3:16, vil mange (modsat danskerne) kunne citere det fejlfrit.  Spø´r jeg, om de virkelig tror på det, ville mange svare mig venligt:  ”Yes, Sir, why not?”  Men er de så frelst?


Nej, et formelt, elskværdigt samtykke er ej nok. Jeg taler med folk, som ”kan” Joh. 3:16 uden der er sket nogen omvendelse i deres liv.  For Joh. 3:16 er kun for fortabte sjæle;  andre kan nok sige ordene, men uden ærlig syndserkendelse.  Ak, da bli´r Joh. 3:16 kun mentalt samtykke. – 8.2.23 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)