Forside Artikler ”Frelst i Herren!”
”Frelst i Herren!” Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Tirsdag, 31. januar 2023 17:26

Jeg vedgår min interesse for mit lands og ”verdenssamfundets” styre, mens jeg følger Billy Grahams råd i gamle dage om at læse avisen (el. TV-nyheder) samtidig, i samme åndedræt, med en åbnet Bibel i min nærhed.


I denne stund er der efter statsministerens flotte tale i går en lang maratondebat uden noget forløsende ord til hjælp for vort land.  De taler i blinde.  Hos. 13:9 siger:  ”Når ulykken kommer, Israel, hvor mon du da finder hjælp?” Der er p.t. frygt for ulykke østfra over Europa.


Ja, hvor er hjælpen mon?  Ikke i noget politisk parti, økonomisk system, nogen forfængelig livsstil, religion, NATO, FN el. EU.-   Danmark, som i 1000 år har haft frelsens evangelium indenfor rækkevidde, vil ikke have med dets Frelser, Jesus Kristus at gøre.  ”Det var din fordærvelse (ulykke), Israel, at du var imod min hjælp”, står der i gl. oversættelse.


Min moster Inga, som gik hjem til Gud 2 år, før jeg blev født, sagde fra sin hospitalsseng (sit dødsleje) til sin far:  ”Hvad der end sker, tilhører jeg et folk, frelst i Herren!” med citat fra 5. Mos. 33:29, gl. ovs.  De ord blev skrevet på hendes gravsten og havde, modsat ”verdenssamfundet”, mere svar på vor åndelige ulykke (som vor egentlige ulykke) end alverdens politikere.


Det har du også, hvis du er omvendt og personligt har oplevet, hvad det vil sige at være ”frelst i Herren” og i Ham alene.  Har du det?  Jeg spørger ikke, om du er religiøs el. musikalsk aktiv på en ”lovsyngende” platform, for du kan være med på alt dette uden at have et personligt, selvoplevet vidnesbyrd om frelsen i vor Herre Jesus Kristus. Forarger det dig?


Et sådant vidnesbyrd har jeg af ufortjent nåde fået lov at fare med.


Jeg husker en færøsk, socialdemokratisk præst en gang tog sit ny testamente frem og ville læse et ord fra folketingets talerstol.  Han blev straks bedt om at stikke det i lommen igen.  Guds ord er det ikke plads til, derfor er der så meget mere grund til at du og jeg giver os til kende, hvis vi har en frelse i Kristus at kunne vidne om.  ”Ikke kristendom, men Kristus”, sagde Billy Graham engang i et interview.  Kan du sige Amen til det?  -  5.10.22 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)