Forside Artikler Et ord om at træffe et lykkeligt valg!
Et ord om at træffe et lykkeligt valg! Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Tirsdag, 31. januar 2023 17:09

De fleste af mine landsmænd ved forståeligt nok ikke hvem de i dag skal stemme på. Hvem véd noget om forskellen på rød og blå blok? Men vælge skal vi jo.


Udover  TV- showet med de smilende, politiske charmetrolde véd de færreste, hvad der er ”op og ned”, som man siger.


Midt i det hele lyder det fra det fjerne og stadig i det nære om vort frivillige valg eller fravalg af den evige Gud:  ”Hvis I ikke synes om at tjene Herren, så vælg i dag, hvem I vil tjene, de guder, jeres forfædre dyrkede eller…”  (Josva 24:15).  Dette er et valg, som vor evige lykke eller ulykke er afhængig af.  Ingen andre vælger for os.


Til lille mig, som absolut ikke ville have med Gud at gøre, fandt Han gennem evangeliets gode nyheder om Jesus (Ap.G. 8:35) alligevel suverænt og ganske uventet vej til mit drengehjerte. Det handlede om et valg for tid og evighed.  I dag vidner jeg for alle, at denne Frelser søger alle andre fortabte sjæle, som vedgår deres syndighed som tolderen :  ”Gud, vær mig synder nådig!”  (Luk. 18:13)


På en væg i min morfars missionshus på det mørke Nørrebro var påmalet 5 ord om Simon Peters omvendelse, som hans bror Andreas var redskabet til:  ”Han førte ham til Jesus.”  (Joh. 1:42.  Jeg vidste instinktivt, at det var det morfar gerne ville, men jeg vidste ikke, at jeg en dag ville komme til at gøre det samme.  Hvilket privilegium, som jeg ikke bytter med nogen jordisk monark eller politisk demagog.


I søndags var jeg sammen forældrene til et af mine åndelige børn, som med tårer tog imod Jesus for mange år siden.  Hun traf ved Guds nåde et valg, som hun aldrig har fortrudt.  Næst efter måske snart at skulle være i Jesu uforstyrrede nærhed hinsides død og grav, vil jeg glæde mig til at møde de ”børn”, Gud gav mig, og som jeg fik lov at føre til Jesus, sådan som jeg læste Andreas havde gjort med Peter.  Tænk at kunne sige:  ”Her er jeg og de børn, Gud gav mig!” Hebr. 2:13.


Tak og lov for enhver Kristus-troende, der ligesom Josva (kap. 24:15) minder om det evighedens valg, som ikke fortrydes, sådan som det ellers bestandig sker i den politiske verden, hvor der ikke er plads til Gud.     1.11.22 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)