Forside Artikler Jamen, hvad med Gud?
Jamen, hvad med Gud? Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Tirsdag, 31. januar 2023 16:39

Det er beskæmmende for de rænkefulde toppolitikere, at det skal tage 42 dage at danne en ny regering, garneret uden blusel med diverse ”løftebrud”,  mens fine, nye ministerbiler ventede udenfor til nye ministre.  De ordgydende møderum havde, ak, ak, ikke plads til – Gud!


Jeg besøgte engang den smagfulde forlystelsespark ”Epcot” i Florida, hvor mange nationer med hver deres stand viste sig fra deres bedste side, inkl. USA.  Jeg lyttede jeg til et emotionelt indslag, som handlede om tilblivelsen af den amerikanske forfatning og dens værdigrundlag.


Også dengang for ca. 250 år siden var der udmattende ”forhandlinger” med høje bølger, indtil det blev foreslået, at man lod uenighederne ligge for knælende at anråbe den evige, almægtige Gud om hjælp.  Det skete, og det USA fremstod, hvis motto stadig er:  ”In God We Trust.”


Ja, det var længe før, man var begyndt at ”kloge” sig på vor tids kry tale om  ”værdier” uden Gud m.et EU-styre, om hvilket Henri Spaak, sagde for over 60 år siden:  ”Vi venter en kommende supermand, som kan løse vor tids problemer.  Vi véd ikke, hvorfra el. hvornår han kommer, men vi véd, han kommer, for vi venter ham!”  En sådan demagog har Bibelen talt om længe før Spaak, nemlig om den kommende mirakuløse antikrist.


Men jeg tog med mig hjem fra USA den begejstrede præsentation fra den gæstfrie, amerikanske stand i Epcot parken, og den smiler stadig i mit indre som et håbefuldt lys i mørket her på et mørkelagt kontinent.  Dog gælder stadig 1. Tim. 2:1-6 om forbøn for vort styre rettet mod Gud og frelsen i Kristus for at vidne herom ”i den dertil bestemte tid”  (1. Ti. 2:6).


Er dette levende og nærværende i vort hjerte indbyder vi ikke til endeløse ”forhandlinger” og formålsløse diskussioner, men forkynder med de ord, Ånden giver os at videreformidle til vor tid, thi:  ”Se, NU er det en nåderig stund, se, NU er det frelsens dag!”  2. Kor. 6:2-  17.12.22 - jn  

 
Copyright © 2023 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)