Forside Artikler Ritt Bjerregaard post mortem
Ritt Bjerregaard post mortem Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Tirsdag, 31. januar 2023 15:30

Jeg har én gang været på mail med hende, som jeg husker som både venlig, med stålfaste meninger og som fighter sin overbevisning.  Min besøgsven havde hende som klassekammerat, så vi kan tale om hende.


Jeg har altid særligt interesseret mig for sådanne nøglepersoners gudsforhold.  Ritt var her klar i mælet.  Hun fornægtede Gud og livet efter døden.  Evangeliet var for hende kun som et eventyr på linje med nisser og trolde.  Hun var med andre ord 100% ateist, men lovprises nu i medierne, sådan som det skinhelligt sker med andre store politikere. 


Hun vil imidlertid få en brat og forfærdelig opvågnen i dødsriget ligesom den rige mand. Læs herom i Luk 16.  Jesus fortalte ikke den stedfundne beretning blot for at tilfredsstille nysgerrigheden vedr. det hinsidige, men for at advare nulevende, gudløse og hovmodige mennesker, som er deres egen gud og djævel.  Ak, sådan advares der ikke mere i forkyndelsen.


Ritt, som ifg. nyhederne ”sov stille ind” vil imidlertid være i tragisk bås med den rige mand og andre gudløse efter døden, nemlig i pinefuld selvbebrejdelse over deres gudløshed på jorden, som ikke kan gøre om, men som nu afventer Guds retfærdige dom foran den store, hvide trone, som beskrives utilsløret på et af Bibelens sidste blade (Åb. 20:11-15).


Men behøver det at gå sådan? Nej, kære læser, thi evangeliet forkynder, at ”Kristus døde for vore synder”, dvs. alverdens synd (Joh. 1:29), og at enhver fortabt synder, som tager imod dette evangelium som en ufortjent Guds gave, ”har evigt liv og kommer ikke for dommen, men er gået over fra døden til livet.”  (Joh. 5:24).  Hånden på hjertet, er det under sket med dig? Er du ”gået over”?  Du vil vide det, hvis det under er sket. - 23.1.23 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)