Forside Artikler Livslykken i Kristus Jesus
Livslykken i Kristus Jesus Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Tirsdag, 31. januar 2023 15:22

Det kan være lidt deprimerende at sidde på et venteværelse og opleve de ventendes apati med deres kære ipad, for nu  slår man ikke blot hinanden ihjel men tiden skal også slås ihjel.  Dog kedsomheden forsvinder ikke.


I det selskab ville jeg selv være, hvis ikke Han, i hvem både tid og evighed mødes, havde fundet mig, nemlig den korsfæstede og opstandne Herre Jesus Kristus.  Jo, tomheden kan også lægge sin klamme hånd på min sjæl, men i Kristus oplever jeg en åndelig fylde, som transcenderer (sanseligt overgår) tomheden, som intet larmende show kan kurere.


Som dreng blev jeg spurgt af en ung, intellektuel fyr:  ”Har du virkelig ikke andet at give dig til?”  Jeg kede mig og slog tiden ihjel med at sparke til en bold op ad husmuren.  Men han havde ikke noget bedre at tilbyde mig. Og Gud interesserede mig heller ikke, selvom faget religion i skolen overfladisk kunne fænge mig uden at give noget varigt livsindhold.


Men hvorfor tør jeg i dag kalde mig en lykkelig olding med ”kørekort” til rollator?  Jeg kan give samme svar, som jeg giver til andre, som spørger:  ”Hvordan går det?” Jeg svarer:  ”Super, for jeg har fundet livslykken i Jesus Kristus som både stedfortrædende Forsoner for mine synder, og som min daglige livskilde.  Paulus´ ord gør jeg til mine:  ”For mig er det at leve Kristus og det at dø en vinding!” (Fil. 1:21)


En mand skrev til mig som venlig respons på mine skriverier:  ” Hvad blev der af evangeliets lyse dag?”  Svar: Denne ”lyse dag” har jeg fundet i Kristus både nu og i den evighed, i hvis venteværelse jeg mere og mere befinder mig.  Ingen har til dato givet mig et bedre og mere holdbart ”tilbud” og kommer aldrig til at gøre det.  Jeg giver det videre til dig!  25/1.23 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)