Forside Artikler En ny verdensorden – med lys forude!
En ny verdensorden – med lys forude! Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 23. september 2022 07:17

Tidligere Moskva-ambassadør Thomas Winkler gjorde det i et nyligt radiointerview klart, at vi nu ,ej mindst på baggrund af krigen i Ukraine, må vænne os til en ny verdensorden.    Putin er ikke mere en harmløs forretningsforbindelse, men truer ind imellem med en apokalyptisk atomkrig med dens paddehatteskyer over menneskeheden.

Selv fordyber mig lidt i det med ”en ny verdensorden”.  Udsigterne er skræmmende og mere end  science fiction. Selvom vi forhåbentlig undgår atombomber, er  jo en konventionel krig så skrækkelig, at den ikke tåler sammenligning med 2. verdenskrig, som dog i sin gru kostede ca. 50 millioner menneskeliv.

Men som kristen befinder jeg mig et andet sted.  Jeg tænker på den nye verdensorden, der lyder hver søndag, når vi fremsiger i kor  trosbekendelsen. En af trosartiklerne handler netop om en ny verdensorden, når det siges om den himmelfarne Jesus Kristus, at ”Han skal komme igen og dømme levende og døde…” Et forslidt ritual?  Ja,  men tænk, hvis det er sandt?  Hvorfor skulle det ikke være det?  Jesus talte igen og igen om sin majestætiske  genkomst. Jeg tager derfor til mit hjerte trosbekendelsens nye verdensorden som mit evige håb.  Det er lys forude!

 
Copyright © 2022 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)