Forside Artikler ”Salige I, som sår ved alle vande!” (Es. 32:20)
”Salige I, som sår ved alle vande!” (Es. 32:20) Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Onsdag, 22. juni 2022 17:16

Er det dig og mig givet at eje den samme dyrebare tro på vor Herre Jesus som vor eneste Frelser, som ikke kan ”gradbøjes”, er det vort privilegium at gøre Ham kendt – eller i det mindste prøve på det.


Sig dem blot, hvad du har fundet,

tal blot om, hvad selv du så,

om Hans nåde uden lige,

kærligheden til de små!


Det er en stor glæde  at være med på det ”hold” !


Trods fysiske handicap kommer jeg da lidt ud, som fx i  ”Kvickly” med min kone.  Jeg fandt en ledig hvileplads i supermarkedets hyggelige lille cafeteria eller ”slyngelstue”, som jeg kalder dette venlige ”åndehul”.


Jeg kom i samtale med en enlig kaffedrikkende mand. i gang.  ”Jeg er næsten blind”, sagde han, ”men jeg bor i nærheden og finder let selv herhen.”  En indskydelse fik mig til at sige: ”Jeg har rent faktisk 2 slags øjne, og han bad mig forklare, hvad jeg mente.


Jeg fortalte ham om det under, der skete i mit liv som 14-årig, da evangeliet om Kristus gik op for mig og jeg fik se, hvad jeg aldrig før havde set, nemlig at det var for mig Han døde på korset!  -  ”14 år er godt nok tidligt”, mente han.  Han fik til sidst min hjertebog.  ”Du kan nok ikke læse i den, men måske får du besøg af en, som kan…”   -  Ja, det er vist første gang, jeg giver den nydelige hjertebog til en, som er nærmest blind.


Uanset hvad, ”salige I, som sår ved alle vande”  (Es. 32:20).  -  15.6.22 - jn

 
Copyright © 2022 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)