Forside Artikler Bibelen - aktuel som aldrig før!
Bibelen - aktuel som aldrig før! Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Lørdag, 05. marts 2022 10:23

”Jeg véd præcis, hvad der kommer til at ske!” dristede jeg mig til at sige til en trættekær mand på besøg hos mig, men som ikke ville høre tale om omvendelsens tvingende nødvendighed.  ”Hvad siger du så skal ske?” spurgte han udæskende.


Oplyst af Guds gode og iboende Ånd var det en enkel sag at give ham Bibelens svar på hans trods:   ”Du vil være blandt dem, der – hvis du lever til den tid – vil tiljuble en ny, demagogisk verdenshersker og mirakelmand med en  ny verdensorden og med en overnaturlig, vindende udstråling.


”Ham venter verden på, og Bibelen omtaler ham med flere navne, fx som antikrist, ”dyret”, den lovløse el. lovløshedens menneske, fortabelsens søn, ja, en selvbestaltet pseudo-gud,-  men hans guddommelighed sker ”i Satans kraft”, og hør så, min ven:  Du, som forkaster Ham  som vejen, sandheden og livet, vil tro løgnen og gøre den til din frelsende ”sandhed”.


Guds Ånd gav mig med ordene både en indre glæde og frimodighed i Kristus, men samtidig også sorg over at sidde overfor en forhærdet pensionist, som har hørt og hørt og dog intet ville fatte til omvendelse (Ap.G. 28:27).  Alligevel vil han gerne diskutere Gud,  -  det er altid noget af det første, han begynder på, når han med sin irske kone besøger os.


I disse dage opholder jeg mig ved de tre magtfulde kapitler i Romerbrevet,  kap. 9, 10 og 11, der afdækker Israels fædrelandshistorie i fortid, nutid og fremtid.  Ud fra dette fantastiske studium véd jeg, hvad der skal ske, og at Jesus som Messias vil blive det ultimative, frelsende midtpunkt som konge i et fredsrige, som kaster alle andre gudløse riger og hovmodige stormagter for evigt i fortabelsen.


Elsker du sandheden?  Elsker du den nok til at bøje dig for selve Sandheden, som er Kristus el. er du en kastebold for løgnen­ og ”løgnens fader” (Satan)?  Dette evighedsvalg er dit og dit alene.  -  2.3.22 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)