Forside Artikler Folkekravet om homovielser
Folkekravet om homovielser Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Mandag, 21. februar 2022 10:25

Efter at have læst artiklen ”Flertal er imod at præster kan nægte at vie” i Sjællandske 14.2.22 understreges det igen, at  statsreligionen har en folkekirke i folkets magt.


Men ingen er uenige i, at Bibelen klart er imod homosex, der  omtales som en synd ”imod naturen” og Guds skaberorden.  Det har befolkningen efterhånden fået ind med skeer.  Alle er også enige om, at kirken i princippet bygger på Bibelen.


Men flertallet ønsker den omskrevet, så den flugter med opinionen  Gud må lydigt bøje sig for flertallet, hvis Han stadig ønsker at  være kirkens Gud.  Han må følge med tiden eller passe sig selv borte i evigheden.


Alternativet er, at statsreligionen laver sin egen, ”stuerene” Gud med de magiske 90 mandater i ryggen.  Men der er intet nyt under solen.  Allerede på Moses´ tid, læser vi om et oprørsk folk, som  vandt gehør med opfordringen:  ”Kom og lav os en gud…”  (2. Mos. 32:1), hvilket dog kun lykkedes en kort stund.


Jeg håber, den unge præst i Hedensted, Michael Henning Olesen,  står fast uden at bøje sig for flertallet, for ”stærkest er den mand, som står alene” (Henrik Ibsen).


Jørn Nielsen, H.C. Lumbyes Vej 159A, Næstved

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)