Forside Artikler Om at være ”included”
Om at være ”included” Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Tirsdag, 31. august 2021 14:12

Den homoseksuelle Klaus Bondams velskrevne artikel ”Hvad skal al det regnbuepjat dog til for?” af 26/8 går ikke lukt i affaldscontaineren, selvom jeg som heteroseksuel er lysår fra hans ideologi.  Fint er dog sloganet ”Youareincluded”  (du er inkluderet),  for det må også gælde min ringhed trods personlig uvilje overfor LBGT+- begejstringen.


Så tak fordi jeg ikke er excluded.  En af mine indvandrervenner i en dansk skole følte det ikke sådan, da skolen inviterede  en homoseksuel foredragsholder til at fortælle, godt han befandt sig som homoseksuel.  Min ven og en kammerat udvandrede i protest, hvad selvfølgelig var forkert, og de fik da også at vide, at hvis det gentog sig, ville de partout blive smidt ud af skolen.


Jo, jo lad LBGT+  i deres farverige gevandter frit ytre sig i en god debat.  Ingen heksejagt fra min side.  Jeg bor jo i et kristent land med Bibelen som kristendommens oprindelige grundlag med dens nej til homosex, men et stort inkluderende ja i Kristus  til alle angrende syndere.


Jeg befinder mig godt i denne evangeliske minoritet,- alene om så skal være - selvom homo-bevægelsen og dens sympatisører  med den smilende kronprinsesse som protektor har majoriteten.


Som Ibsen siger i skuespillet ”En folkefjende”:  Stærkest er den mand, der står alene!


Jørn Nielsen, H.C. Lumbyes Vej 159A, Næstved

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)