Forside Artikler Tilståelsessag med og uden advokatbistand
Tilståelsessag med og uden advokatbistand Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 20:54

Tolderen i templet stod for Herrens ansigt som synderen (sådan står der på grundsproget i Luk. 18:13 og altså ikke blot som ”en synder”.

Det gjorde også den velhavende overtolder Zakæus, der som fortabt kun havde dette ene skrigende behov, nemlig frelse for sig selv og sit hus.

Engang i et selskab hos os  - det var lige før nytår -, spurgte jeg ind til vore gæsters nytårsønsker.  En ung mand fra Sri Lanka sagde:  ”At jeg må blive frelst!”   Gid vi havde flere af den slags selskaber!

Tolderen el. overtolderen spurgte efter ”retssikkerhed”, sådan som den netop afgåede overborgmester indigneret efterlyste for sig selv.  Hans syndsbekendelse var altså ikke betingelsesløs.

Det er for mig ufatteligt, at jeg ved personlig tro på min Frelser er frifundet el. eller ”renvasket”, som det store ord ”retfærdiggjort” dækker, og da er jeg sikret Hans evige, urørlige ”advokathjælp”. 

”Talsmand” i 1. Joh.2:1 er i den eng. Bibel oversat med ”Advokat” (fra latin og betyder ”tilkaldt”). Her erklæres jeg for ”ren og retfærdig Himmelen værdig”. Brorson synger sådan i DDS nr. 242 bl.a. sådan:

”Har du mange synder, Jesus dig forkynder,

gælden er betalt!

Her er ingen vrede, nåden den er rede,

det er rigtigt alt!

Jesu død, og at Han brød

gennem dødens vold og vrede,

det for dig jo skete!”

21.10.20 - jn


 

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)