Forside Artikler Åndeligt klarsyn i en mørk verden
Åndeligt klarsyn i en mørk verden Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 20:17

”Han åbenbarer det dybe og lønlige, Han véd, hvad mørket gemmer, og lyset bor hos Ham!” Dan. 2:22

”Jeg er spændt og kan næsten ikke vente”, sagde en god ven under en samtale om valget i USA i morgen.  Han læser aviser, går til foredrag og kristelige møder, kan citere diverse politiske og økonomiske eksperter og lever således i nu´et, men har trods god bibelkundskab en mere pragmatisk tilgang til det hele og risikerer efter min mening trods lysende forstand og veltalenhed at ende i en blindgyde.

Men jeg har også venner, der lever i stilhed over en åben Bibel dag for dag.  De har et klarere, åndeligt overblik end alle alvorstunge forstå-sig-på-magere og ordgydere til sammen, selvom de hverken kan græsk eller latin eller har frekventeret nogen fin læreanstalt.  De går på ”Maria-universitetet”, dvs. de sætter sig som Maria ved Herrens fødder.

Sådanne venner er mere interessante og ”opbyggelige” at samtale med og har altid været det så lang tid jeg kan huske tilbage i tiden.

De behøver ikke nogen ekstraordinære ”åbenbaringer” udenom Bibelen for at vide, hvad der skal ske m. Amerika og resten af verden, thi en sådan blændende åbenbaring har de allerede fået i ordet.  De ikke bare følger med tiden, men er foran tiden og kan derfor bedre end tidsåndens ledere forstå tiden el. tiderne og kan ligesom en af Israels stammer fra fordum forstå, ”hvad Israel havde at gøre.”  (1. Kr. 12:32).

Jo, spændt er jeg, men ikke i verdslig forstand.  Jeg venter på Herren, og min åbne Bibel er mig hver morgen mere end tørre bogstaver men er ved Åndens oplysning som ”solopgangen fra det høje” (Luk. 1:28).  Amerika, EU ja, hele verdenssamfundet er en kolos på smuldrende lerfødder for at sige det med Daniels bog, og går sin undergang i møde (1. Kor. 7:31).

I dette profetiske lys stråler for os Kristus som verdens lys med evangeliet som Guds sidste ultimatum til vor fortabte verden.  2.11.20 jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)