Forside Artikler Ingen grund til frustration
Ingen grund til frustration Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 20:07

Donald Trumps tilhængere med mange kristne, er nok dybt frustrerede over hans valgnederlag.  Ordet ”frustration” betyder jo ”skuffelse over forventninger, der ikke blev indfriet”.  Tilmed var det fra karismatiske kredse profeteret, at Trump ville fortsætte som præsident som en slags messiansk frelser for USA.  Men sådan skulle det ikke gå.

Men en Frelser trænger dette splittede land, hvor ordet ”Gud” stadig er nævnt som i landets nationale motto (”In God We Trust”), men dog mere og mere ”afmonteret” til fordel for oprør mod Gud og Hans hellige love.

Om Guds retfærdige dom véd dog enhver præsident god besked, når han højtideligt lægger sin hånd på Bibelen (George Washingtons Bibel) ved enhver indsættelse, men selv om de kender ”Guds retsordning” (Rom. 1:32), giver de politiske ledere ofte deres bifald til synden, hvis det tjener et politisk formål.

Der er ingen grund til skuffelse.  ”For Herren og for Gideon” og:  ”Herrens sværd og Gideons” lød et af kampråbene i DGT (Dom. 7:18, 20). Det er også vort kald, nemlig at stå på Herrens side med ordets sværd, hvor meget vi end er i minoritet.  Med Herren er vi i majoritet, ”med tanke på Hans tilsynekomst og Hans rige”  (2. Tim. 4:1).

Nej, der er grund til hellig optimisme i troen på Jesus Kristus som Alfa og Omega, begyndelsen og enden.  Billy Graham havde ikke noget andet håb at bibringe Winston Churchill, da de i en audiens hos ham i 1954 drøftede verdenssituationen.    BG havde intet politisk svar, men åbnede sit NT og læste nogle ord om Herrens komme og med efterfølgende bøn. Lad os følge det eksempel og ”rette vort blik mod Jesus” (Hebr. 12:2), ikke mennesker.

Nov. 10, 2020 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)