Forside Artikler Fjernundervisning
Fjernundervisning Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 19:04

Genfødte kristne er ikke mere verdensfjerne end at de rent praktisk oplever situationer til åndelig lærdom.   Paulus brugte fx billeder fra sportsverdenen.  Jesus og profeterne gjorde det samme.

Sådan har den aktuelle Corona-plage m. børnene til ”fjernundervisning” foran en skærm lært mig et og andet.  Også jeg får som vore små i USA ”fjernundervisning.,

Midt i Corona-uhyggen modtager de kristne med deres Bibler løbende ”fjernundervisning”.  Profeten Jeremias siger:  ”Fra det fjerne har Herren åbenbaret sig for mig!”  (Jer. 31:3, norsk ovs).

En norsk forkynder sagde om det ord:  ”Her har du mit fjernsyn!”

Ja, i sandhed, troende mennesker, der lever over en åben Bibel erfarer, hvad Jeremias vidner om, nemlig en åndelig ”åbenbaring” og i ordet forunderlige ”øjenåbninger”, som verden ikke kender.

”Jeg glæder mig over dine vidnesbyrds vej, som var det al verdens rigdom!” (Sl. 119:14)  M.a.o. et liv over en åben bibel er et glad og rigt liv!

Børnene foran undervisningsskærmene må ofte have voksenhjælp. Helligånden giver os voksen- og bibelhjælp, for Han har jo lovet ikke at efterlade os forældreløse, men at komme til os igen og igen.  Joh. 14:18 Ånden kan ingen Covi-19 blokere for.  O, lad os benytte os af Hans hjælp! -  4/1/21 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)