Forside Artikler Den besnærende utugt.
Den besnærende utugt. Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 18:55

På et kristent stævne her på Sjælland for mange år siden, hvor ordet ind imellem var frit, begyndte en deltager at tale om sine seksuelle fristelser og sagde:  ”For eksempel nu forleden  dag…” 

Mere nåede han ikke at sige, før en af lederne straks afbrød ham og sagde i en kærlig ånd:  ”Dette er noget, vi alle kæmper med ”, som han formentlig fulgte op på tomandshånd, for det var ikke et tabuemne.

Det var det ej heller for Paulus. I  Korint-menigheden indsneg der sig en verdslig ånd m. seksuelle fristelser.  ”Fly utugt”, skriver han (1. Kor. 6:18).

Jeg betroede mig som ung til en gudfrygtig kvinde, som jeg værdsatte uendeligt højt.  Hun mindede mig om, hvordan Josef havde ”flyet” fra Potifars sexgale hustru.  ”Han flygtede ud af huset”, står der, men sagde forinden:  ”Hvor skulle jeg kunne øve denne store (utugtige) misgerning og synde mod Gud!”  (1. Mos. 39:9). Det var ordet, hun gav mig.

Den gudfrygtige kvindes kærlige ord, kom til at følge mig.   Den kristne tys-tys menighed tror jeg savner den slags gudfrygtige kvinder.  Det bedrøver mig, når verdslige medkristne kommer med seksuelle undertoner i morskab over kvinder.  Ex er desværre legio.

En forholdsvis yngre enkemand, en ordets forkynder, fortalte mig om kvinder, der lagde an på ham som nu ”single”.  -  ”Jeg kunne skrive bøger herom”, sagde han og tilføjede:  ”Havde jeg givet efter, ville mit liv være blevet ødelagt!” Herren gav ham dog snart en trofast, gudfrygtig hustru.

”Der er ikke forskel på synd.  Synd er synd” siges der, men det er ikke helt rigtigt.  Utugt nævner Paulus som klasse for sig.  Se igen 1.Kor. 6:18. Men, tak og lov, der er i Kristus tilgivelse for selv den største synd!  - 11.1.21 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)