Forside Artikler Mine to fjernsyn
Mine to fjernsyn Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 16:07

Jeg har ligesom mine medkristne 2 fjernsyn.  Det ene er det ”vindue”, som panorerer ud over en ond verden, der er som et synkende slaveskib,  ”i  sin nuværende skikkelse går mod sin undergang”  (1. Kor. 7:31).

Det andet TV er Bibelen, Guds åbenbaringsord, som ikke blot giver os åndeligt klarsyn til at følge med tiden, men at være foran tiden, så vi kan sige med profeten Jeremias:  ”Fra det fjerne har Herren åbenbaret sig for mig.” (Jer. 31:3, norsk ovs.)  Jeg hørte engang en norsk forkynders kommentar til dette bibelord:  ”Her har du mit fjernsyn!”

Lad os da lukke op for Bibelens ”fjernsyn” og ”det så meget mere, som I ser dagen nærme sig” (Hebr. 10:25).  En amerikansk radio-forkynder udtalte engang:  ”I gamle dage blev der talt meget om Herrens komme til vækkelse.  Nu taler de meget om vækkelse, men har ingenting!” 

Jeg fik det fysisk dårligt af at overvære den tarvelige TV-duel mellem Trump og Biden.  Sidstnævnte havde ellers erklæret:  ”Kærlighed er stærkere end had!”  men her var ingen kærlighed, selvom de bekender sig til kristendommen og Bibelen, men begge var lige hadefulde.

Det gav mig ikke lyst til mere fjernsyn. Men jeg går heller ikke, billedligt talt, i kloster, men lader Helligånden blænde op for Guds profetiske ord, der som ”et lys skinner på et mørkt sted” (2. Pet. 1:19). Det gryr jo mod dag, vor Herres Jesu Kristi dag, og ender jo godt, som Billy Graham engang sagde til pressen, da han blev spurgt ind til verdenssituationen.

Lad mig gentage mig selv fra forleden dag:  Den enfoldige, gudfrygtige troende med Bibelens fjernsyn ser klarere end alle verdensherskere til sammen.  Det behøver man ingen højere uddannelse til!

2.10.20 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)