Forside Artikler Om at være sit køn bekendt
Om at være sit køn bekendt Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Fredag, 13. august 2021 09:24

Lederen i Sjællandske af 17.7. har en pointe.  Hvorfor skal drenge i 13-16 års alderen, som vedkender sig sin naturlige biologi udelukkes fra en musikcamp i Roskilde?  Og hvorfor skal et sådant samvær indskrænkes til homoseksuelle og biseksuelle piger, som berømmer en anden seksualitet, end den de nu engang er født med og skabt til? 

Nej, jeg tror ikke på et så sygt livssyn, som næppe heller den gemene hob deler.  Selvom kun få vil kalde sig religiøse, bifalder nok de fleste inderst inde  Guds skaberorden for os mennesker bestående af mænd og kvinder, der tør være deres køn bekendt.

Jeg spurgte engang en norsk svoger, der var kunstmaler, om hvorfor det altid er kvinden, de maler.  Han gav mig dette gode svar:  ”Fordi kvinden er skabningens krone!”  Det har jeg ikke hørt andre sige, men den har jeg lejlighedsvis brugt, når jeg holder tale for damerne. Jeg har aldrig glemt, at min mor var en kvinde og ikke en halv mand.

Paulus siger det måske endnu smukkere:  ”Kvinden er ikke noget uden manden eller manden uden kvinden.”  (1. Kor. 11:11).  De supplerer eller kompletterer nemlig hinanden som en pryd for skaberværket og ikke som en vrangvridning af dette.

Jørn Nielsen, H.C. Lumbyes Vej 159A, Næstved

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)