Forside Artikler Vor store sorg
Vor store sorg Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 19. august 2020 17:17

Det er en sorgens og forsmædelsens dag for Danmark med dets ”kristne” kongehus, når kronprinsesse Mary som hovedtaler hylder LBGT-miljøet ved Copenhagen Pride-festivalen d. 22/8, hvis skændsel videretransmitteres i TV samme dag

Tænk, at også kongehuset skal sovses ind i denne Sodoma-og-Gomorra-skamløshed i trods mod Guds ord og dets advarsel om en kommende, retfærdig Guds straf til disse selvvelbehagelige ”trælle af fordærvelsen”  (2 Pet. 2:19).

Ja, det sker i det Danmark, som formelt bekender sig til kristendommen med dronningen som kirkens overhoved.  Som kristne lider vi i sjælen over denne forhånelse af ”Guds retsordning”, hvor de festklædte gudsbespottere endog giver deres larmende bifald til dem, ”der handler således” (Rom. 1:32).  Eller som ”Living Bible” gengiver det: ”De opmuntrer andre til at gøre det samme.”

Med mindre vi igen forundes en national, åndelig vækkelse, er der kun Guds retfærdige dom tilbage.  For Guds store langmodighed har en grænse. Men apostlen Peter advarer de kristne mod falsk tryghed og formaner os til at holde vor egen, personlige dommedag over alt i vort eget liv, som ikke tåler Guds lys  (Smlgn. 1. Pet. 4:17).  De gejstlige er som forventet påfaldende tavse, men tier vi, som frygter Herren, vil selv stenene råbe.

19.8.20 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)