Forside Artikler Nøglen til al politisk forståelse
Nøglen til al politisk forståelse Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 20. juni 2020 12:25

Nøglen til det hele er jøderne.  Hitler gav inden 2. verdenskrig  ”den internationale jødedom” skylden for krigen, men nej, det var hans dæmoniske had til jøderne, der reelt udløste den.

Fredsbestræbelsernes fiasko har med Israel at gøre.  Verdenssamfundets påstand, at jøderne truer verdensfreden er velkendt.  Nej, det gør derimod verdenssamfundets had til jøderne og vil en dag vil blusse vildt op, når endnu en falsk og sidste pseudo-Messias forfører masserne.

Nogle spørger:  ”Hvad bliver det til med Bibelens Messias?  Hænger Messias-løfterne kun sværmerisk i luften?    Nej, det gør de ikke.  ”Gud har ikke forskudt sit folk, som Han forud kendte…”  (Rom. 11:2) og:  ”Befrieren skal komme fra Zion..”  (v. 26) og:  ”Sine nådegaver og sit kald fortryder Gud ikke…”  (v.29), ja, og lige det ord er sagt specielt om Israel.

Men ”det tilkommer ikke jer at kende tider eller timer, som Faderen har fastsat af egen magt.”  (Ap.G. 1:7).  Men én ting er sikkert.  En herlig messiansk plan er ”fastsat” og bli´r ikke erstattet af en anden plan.

Den Frelser, som på sit kors blev spottet og hånet (Mk.15:29), vil en dag forbarme sig over et angrende folk som netop korsets Forsoner (Zak. 12:10) i en time, hvor der kun er en rest tilbage af et næsten tilintetgjort folk og land (Zak. 13:8), og hvor jøderne vil befinde sig på et nulpunkt.

Vi bør ikke lade os besnære af USA´s goodwill overfor Israel.  En falsk goodwill vil jøderne iflg. Skriften opleve, når en falsk Messias midlertidigt slutter en fredspagt (Dan. 9:27) – og en sådan fantastisk begivenhed er måske lige om hjørnet og måske i vor levetid. M.a.o.:  Tiden er kort!

Tænk på det og lad Israel være ”et vink med en vognstang” om Guds fastsatte plan, som Kristi efterfølgere er en del af, hvor selve evangeliet er Guds ultimatum til en fortabt verden – ”til et vidnesbyrd i den dertil bestemte tid” (1.Tim. 2:6), som er lige her og nu.

Lad os ved Guds nåde og Åndens hjælp forstå Israel i rette lys og i bibelsk sammenhæng - ja, i en evangelisk sammenhæng! 

-  9.3.20 - jn

 
Copyright © 2022 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)