Forside Artikler Påskebudskab fra Det Hvide Hus
Påskebudskab fra Det Hvide Hus Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 20. juni 2020 11:34

Kære venner fjern og nær, - Til de af jer, som forstår engelsk, kan jeg varmt anbefale at lytte på nedennævnte link til præsident Trumps 5 min.´s  påskebudskab til nationen.  Selvom han sandsynligvis ikke selv har forfattet talen, lægger han dog frimodigt navn til den.  Noget tilsvarende ville desværre utænkeligt i et stort set ateistisk styret land som DK.

Til de ikke-engelsk kyndige kan jeg oplyse, at Trump i sin korte tale citerer et godt, evangelisk ord fra Es. 60:2, 19 (hvor han kæder 2 vers sammen):

”Mørke skjuler jorden…men over dig skal Herren oprinde…Herren skal være dit lys for evigt!”

Han beder også en biskop (se billedet ovenfor) sige nogle få ord, som afsluttes med en bøn, der bedes i Jesu navn, hvilket ikke er almindeligt i officielle bønner derovre.  Lad så være at også bønnen er nedskrevet og mere beregnet på tilhørerne end på Herren, men den praksis kender vi jo også fra gudstjeneste-praksis herhjemme.

Selvom jeg har mere end én høne at plukke med Trump, vil jeg alligevel glæde mig over, at Guds ord kommer i højsædet i hans administration.  Også om USA kan det siges, som det sagdes om jøderne:  ”De har jo først og fremmest fået Guds ord betroet”  og det er jo gavnligt ”i alle måder”  (Rom. 2:1-1).  Det samme kan siges om Danmark, hvor Guds ord dog nærmest er forkastet og ikke engang må fremsiges fra en åben Bibel i folketinget.   

Fortsat god påske – i Jesu navn!  -  jn

https://www.youtube.com/watch?v=5ooC3v9j27o

 
Copyright © 2021 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)