Forside Artikler Nu går også kongehuset ind for den homoseksuelle vederstyggelighed
Nu går også kongehuset ind for den homoseksuelle vederstyggelighed Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 30. oktober 2019 14:21Jeg måtte knibe mig selv i armen om, hvorvidt jeg drømte eller var vågen, da jeg i nyhederne læste, at  kronprinsesse Mary skal være protektor  for et kommende homoseksuel "pride" arrangement i København 2021.

Det er dybt tragisk, at kongehuset nu lægger navn til den vederstyggelighed og Gudsbespottelse, som Guds ord kalder en "skamløshed", der vil pådrage sig "den velfortjente løn for deres forvildelse"  (Rom. 1:26-27).

Landets kommende dronning begrunder i en pressemeddelse sin handling ved at henvise til de seksuelle minoriteters rettigheder og går dermed front imod den Bibel, som hendes danske kirke bygger på, men som stort set forkastes som rettesnor for det folk, som forældrene ved barnedåben får pålagt af præsten  at "oplære i den kristne tro".

Kongehusets gudsbespottelse består i bevidst at forkaste Guds ord og dets kristne oplæring , og istedet blåstempler den smukke prinsesse den syndige praksis, som ikke bare er utugt (hor), men som ovenikøbet - og endnu værre - i Bibelen beskrives som "unaturlig utugt" (1. Tim. 1:10).

Ja, den hylder nu kongehuset som en kultur, vi skal være stolte af, men jeg må sige med profeten Jeremias:  "Gys derover, I himle!"
Men en dommens afregning udebliver ikke.  Hvad vi som kulturnation har sået, kommer vi  til at høste.  Ak, ingen prædikestol tør advare om "en kommende vrede" (1. Tess. 1:10) under Guds retfærdige dom. Hans vrede er allerede åbenbaret "over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, som undertrykker sandheden ved uretfærdighed". Rom. 1:18.

Intet er mig kærere at tale om end Guds ufortjente nåde til de fortabte, men  glemme må vi ikke, at Jesus kom ikke bare med nåden, men også med sandheden (Joh. 1:17), som vi som nation  lader hånt om til fordel for løgnen, alt imens vi med kongehuset i spidsen kindkysser vederstyggeligheden.

"Jeg skælver for mig land, når jeg tænker på, at Gud er retfærdig", sagde Thomas Jefferson, USA´s 3. præsident i 1800-tallet.  Men hvor i den kristne, sorgløse kirke hører man en lignende alvorstone?

30.10.19 - jn

 
Copyright © 2020 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)