Forside Artikler Bogen "Evangeliet om vor Herres Jesu Kristi genkomst".
Bogen "Evangeliet om vor Herres Jesu Kristi genkomst". Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 07. oktober 2019 03:35Paulus henviste hyppigt til det, han havde sagt og skrevet, hvad hans religiøse modstandere  elskede at fordreje, ja, selv hans af Gud betroede evangelium fordrejede de (Rom. 3:8, 6:1) og var ligefrem glade for hans fængsling (Fil. 1:17) med alt, hvad dette indebar af trængsler.

Dette er ingen nyhed.  Enhver, som Gud har sendt med et Åndens  budskab vil blive "mobbet",  - stundom af "overåndelige" medkristne.

Det må  jeg forvente også bliver mit og min bogs lod.  Trods egne mangler tror jeg dog, at nedennævnte bog om Herrens komme er skrevet med Hans nådige bistand, og jeg lægger derfor dens budskab åbent frem. Hvis jeg lever længe nok, håber jeg også at skrive den på engelsk.

For dem, der har fred i at købe den, skal der blot "klikkes" nedenfor - el. man kan bede mig personligt sørge for, I får den.  Den er billig - i DK kun d.kr. 100,-  plus et fragtgebyr.  Jeg skal da blot have jeres postadresse.

(Til Norge kommer bogen op på ialt n.kr. 217,-  frit leveret pga. en ugunstig valutakurs og en urimelig høj fragt).

En af mine ældre venner læser op af den for sin skrøbelige kone , hvad jeg finder glædeligt, da jeg har tilstræbt at skrive den i netop et let tilgængeligt "oplæsningssprog". - Den skiller sig  ud fra mange andre bøger derved, at efter hvert af de 39 kap. er tilkoblet en af mine salmer.

Lad mig høre fra jer. Et "klik" på nedennævnte YouTube fortæller mere.
Jeres i Kristi uforskyldte nåde,

- Maran ata! -(1. Kor. 16:22)

J ø r n.

P.S.  Da det er begrænset, hvad jeg af e-mail adresser, er I velkomne til at videresende denne hilsen til andre venner, som måtte være interesseret. 

------------
Venlig hilsen
Jørn Nielsen
Besøg min hjemmeside: forkristus.dk
Tryk her for bestilling af min sidste bog.
Klik her og hør mere om bogen.
Jeg deler med dig min YouTube kanal.

 
Copyright © 2020 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)