Forside Artikler Pridekulturen - Vor politiske undergang
Pridekulturen - Vor politiske undergang Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 01. september 2019 07:43



Rent menneskeligt føler jeg for forhenv. formand Løkke Rasmussen og næstformand Christian Jensen (V).  Jeg kan identificere mig med den tort, det er at se sine drømme knust med fristelse til tærende bitterhed.

For at blive ved det menneskelige.  2. verdenskrigs store statsmand, Winston Churchill, blev  forsmået og politisk forslået ved valgnederlaget i 1945 til  Clement Atleee.  Men hans kone, Clementine, trøstede sin 71-årige mand med ordene:  "Måske er det hele en forklædt velsignelse!"

Og hun fik som bekendt ret.  Den gamle, manio-depressive statsmand kom stærkt tilbage med en nærmest betimelig profetrøst.

Mod Churchills nederlag som 71-årig har vi Løkke med sine kun 55 år.  Jeg ville egentlig  gerne minde ham om Churchill og Clementines ord om den "forklædte velsignelse", og at et nyt ærefuldt come-back er muligt.

Men nej.  Løkke er jo blandt de Christiansborg-politikere, der bifalder "Copenhagen Pride"  (Jeg var overrasket over at se fx Pia Kjærsaard gå ind for den vederstyggelighed.)  Løkke kom også til orde og satte bibeltro kristne  i bås med "fortidens forstokkede menneskesyn" (læs:  bibelsyn).

Jeg er ikke politisk debattør, men mener, vi sigter for lavt overfor de pro-seksuelle politikere på Christiansborg (og i EU) med blot intellektuelle argumenter, som nogle trosfæller gør.  Lad os dog kalde synden ved dens rette navn, som fx den italienske, katolske kommissær-kandidat, Rocco Buttiglione gjorde det i EU i 2004 og på den konto blev sendt hjem.

En mand blev spurgt, hvad præsten havde prædiket om i kirken.  "Jo, det var om synd." - Nyt spørgsmål:  "Hvad sagde han om synd?" hvortil han svarede:  "Jo, jeg forstod, at han var nærmest imod!"
 
Lad os ikke nøjes med at være "imod" eller intellektuelt argumentere imod, men som Paulus tale om homosex som en åben "skamløshed", der pådrager sig Guds retfærdige dom og, som Paulus, samtidig pege på denne synds eneste varige redning nemlig Kristi magtfulde evangelium som Guds kraft til frelse.  Rom. 1:16

Sept. 1, 2019 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)