Forside Artikler De, der elsker meget, fordi de har fået meget tilgivet!
De, der elsker meget, fordi de har fået meget tilgivet! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 15. april 2019 09:31En smuk, ung pige løb grædende væk fra sin chef.  Han havde foreslået hende sex som betaling for nogle ekstra feriedage, hun havde søgt om.

Men jeg kunne ikke hjælpe, da episoden fandt sted  i det fjerne østen, så jeg opmuntrede hende at kaste sig armene på de fortabtes eneste Frelser.  Hun ville i så fald ikke være den første unge pige, der i Ham fandt svar på al nød, inkl. overgreb, men det melder denne historie intet om.

I følge med Jesus  var kvinder med al slags ond fortid, men som nu var i Hans tjeneste (Luk. 8:2-3).  Tak og lov!  Det sker stadig idag.

En ung pige bad:  "Herre, vil du ikke nok finde mig, for jeg kan ikke engang finde mig selv!"  Også en sådan - eller netop en sådan - bøn hører Han.
 
Om en af Jesu nyvundne disciple står der, at hun elskede meget, fordi hun havde fået mange synder forladt  (Luk. 7:47),ligesom den samaritanske kvinde i Joh. 4.  En af mine (dramatiske) venner  sagde til mig:  "Hvis jeg skulle lave en film herom, skulle den slutte med vandkrukken, hun lod stå tilbage" (Joh. 4:28) .  Det synes jeg var godt "set" af min ven.
 
"Kom og se en mand, som har sagt mig alt det, jeg har gjort!" sagde hun med et taknemligt hjerte, der elskede meget, da meget var hende tilgivet.

Jeg savner sådanne hjerter i det kristne establishment.  Jeg hører tit høje følelsesudbrud uden jordforbindelse. Nej, jeg har intet imod  følelser, når de springer ud af ægte taknemlighed over at have fået meget tilgivet.
 
Selvom jeg kun var 14 år, da Herren blev min Frelser, mindes jeg stadig med sorg alt det stygge,  synden gjorde i mit liv, men så meget mere er jeg kommet til at  sætte pris på evangeliet om, at "hvor synden blev større, der blev nåden end mere overstrømmende rig." (Rom. 5:20).

Kristne, der elsker meget, fordi de har fået meget tilgivet, vil jeg helst være i stue sammen med!
 
15.4.19 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)