Forside Artikler Både EU og de kristne forventer "den eneste positive løsning"
Både EU og de kristne forventer "den eneste positive løsning" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 16. januar 2019 08:38Ved nej´et til Brexit-aftalen sagde Donald Trusk,  EU-præsidenten:  "Hvem vil have modet til at sige, hvad den eneste positive løsning er?"Han mente: Det er  U.K.´s forbliven i EU.

EU sukker latent efter en "positiv løsning" og  vil få en sådan løsning, som vil få ikke blot EU, men hele verdens begejstrede bifald.
 
Dette siges klart i Åb. 13:3 om den kommende statsmand, der vil "stige op af havet" (folkehavet), og som kaldes "dyret"  (i menneskers øjne et tiljublet geni, men i Guds øjne blot "dyret").  Om denne "problemknuser" står der:  "Og hele jorderig fulgte undrende efter dyret".

Den belgiske super-europæer, Paul-Henri Spaak, har været citeret for hans forventninger til en sådan supermand, som, tror vi,  er forudsagt i Bibelen.  Verden vil ikke se på ham som et "dyr", men som "den eneste positive løsning", som EU-præsidenten i Brexit-sammenhæng efterlyser.

Lige nu har Brexit gjort EU rådvild, og Danmark frygter tab af en astronomisk eksport-indtægt.  Men et kommende, overnaturligt "stjerneskud" vil komme til rette tid med det svar, hverken rådvilde politikere, nogen kirke, religion el. forhandlinger har formået at anvise.
 
"Han kommer", sagde Spaak for over 60 år siden, "for vi venter ham!"

Men midt i det hele, midt i al frafaldet,  vil der være en "rest" af kristne, som også lever i forventning og vil ligesom på Paulus´ tid  "vente på Jesus, der frier os fra den kommende vrede"  (1.Tess. 1:10).  Herom, dvs. om Herrens komme, har Bibelen uendeligt meget at sige, medens moderne, sekulariserede og larmende kristne intet har at sige herom.
 
Sådan har det ikke altid været.  "Før i tiden taltes der meget om Herrens komme, og man havde vækkelse.  Nu taler de meget om vækkelse, men har ingenting!" har den kendte bibellærer dr. de Haan engang udtalt.

"Jeg fatter ikke, man idag kan forkynde evangeliet uden at forkynde Herrens komme",  sagde engang min norske ven, Rolf Svindland.

16.1.19 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)