Forside Artikler Quo Vadis, USA? – Europa?
Quo Vadis, USA? – Europa? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 11. oktober 2009 11:13


”Vi står med vort ansigts blusel, vore konger, fyrster og fædre, fordi vi syndede mod dig!”  Dan. 9:8


I sin tale til det tyrkiske parlament d. 6/4.09 sagde Barack Obama ordret:

 

"We will convey our deep appreciation for the Islamic faith, which has done so much over the centuries to shape the world - including in my own country."  *)


Hans ord får det til at gyse indeni os, der stadig elsker det USA, som engang blev bibragt en kristen arv af nationens fædre.  Islam, som nu af Obama fik rakt lillefingeren, vil snart begærligt sluge hele hånden.


USA har stadig sine vægtere på Zions mure, men er det nok? Kan Guds dom over verdens frieste og mest priviligerede nation afvendes, eftersom et knæfald for islam kun kun være ensbetydende med Guds dom.  ”Jeg gyser, når jeg tænker på, at Gud er retfærdig”, sagde Jefferson engang.


Det er ikke tid til ”business as usual” i de ca. 400.000 amerikanske kirker, dvs. med de sædvanlige støjende shows på de religiøse skrå brædder.  Det er derimod tid til at ydmyge os, bede og søge Guds åsyn i stedet for sorgløs musik og ekstatiske lovsangs performances.


Det er også vejen for Europa.  Det er ingen garanti for, at vi undgår Guds retfærdige dom over vore afkristnede nationer og frafaldne kirker, men har vi noget andet alternativ som kristen kirke og som enkeltpersoner?
-jn-

2.5.09.

*) ”Vi vil udtrykke vor dybe påskønnelse af den islamiske tro, som gennem århundreder har gjort så meget for at skabe verden, inkl. mit eget land."

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)