Forside Artikler Navnet alene ikke nok!
Navnet alene ikke nok! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 05. januar 2019 05:16Allerede i min barndom snobbedes der for "fine"  navne.  Min oldefars navn, Schulstad, er for nogle i slægten interessant at smykke sig med, selvom de rent naturligt kom til at hedde noget andet.Tåbeligt og dumt. (Havde han været en fattig daglejer, ville han nok ikke være interessant)

En pige med et "fint" navn sagde overlegent:  "Det er ikke fint at hedde noget med "-sen". En anden pige spurgte:  "Hvad med kronprinsen?"

Søren Kierkegaard blev ikke internationalt kendt pga. navnet, men pga. det han indeholdt. Det samme med vor berømte  H.C. Andersen.

Det går også an at smykke sig med navnet  "kristen" uden reelt at være det, dvs. uden omvendelse og tro på vor Herre Jesus Kristus som Frelser.

Aleksander d. Store sagde til en skidt soldat m. samme navn:  "Enten skifter du navn eller også skifter du opførsel!"  (Aut nomen, aut mores muta!)

Vor "kristne" statsreligion gør alle til kristne uden de er det, hvad disse statsautoriserede "kristne" udmærket véd, de ikke er.

Min muslimske frisør ønsker jeg at vinde efter devisen:  "Vind dem for dig selv først og så for Kristus!"  Han sagde en masse og konstaterede med sorg, at mange trosfæller ikke tror i hjertet ligeså lidt som mange kristne.

Ja, det kunne han godt se.  Det gjorde det lettere for mig til sidst at give ham den lille "hjertebog" og læse op for ham Joh. 3:16 på side 5.

Thi:  "Salige I, som sår ved alle vande!"  (Es. 32:20)
 
5.1.19 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)