Forside Artikler "Hvad skal du lave i julen?"
"Hvad skal du lave i julen?" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 22. december 2018 04:23


"Hvor er jeg glad for det ord!" udbrød spontant min meget sympatiske bankrådgiver, Sanne, engelsk gift og mor til 2 børn.  "Her står jo ikke noget om bud og bestemmelser og en masse ting, vi skal gøre!"

Jeg havde fået lov til at dele ud til hende og det øvrige personale i den gæstfrie bank min kalender for 2019, designet i USA med smukke naturmotiver og iøjnefaldende, centrale bibelord.  Det ord, hun blev så glad for, og som "gjaldt" for januar kvartal var det kendte Jesu-ord:  "Jeg er vejen, sandheden og livet..."  (Joh. 14:6).

"Jeg skal sige dig,  min mand har været et Jehovas Vidne, og hans mor er det stadig."  Så fik vi, inden vort lille bankmøde, en god samtale.  "Jeg håber en dag at møde din mand", sagde jeg til Sanne.

I A-4 konvolutten lå også den smukke lille hjertebog med gode bibelord.  Jeg sagde til nogle af hendes kolleger:  "Side 5 er mit favoritord."  Dér står nemlig Joh. 3:16, og jeg fortalte dem, hvad en lille skoledreng havde svaret, da jeg spurgte klassen, hvorfor mon Joh. 3:16  kaldes  "den lille Bibel"?  Han svarede:  "Jo, det er fordi, det har det hele!"

Tak til Herren for en god indgang hos dette "Korsbæk Bank"-lignende personale.  Det blev ikke ringere af, at min kone havde givet mig med til dem et rødt hæklet julehjerte, som passede til hjertebogen.

Den åndelige jordbund for evangeliet er godt nok dybfrossen hård, men skal ikke afholde os fra at så ud ordet.

  "Hvad skal du i julen?" spørger gode venner, som glade fortæller, hvad de skal rent familiemæssigt.   Fint nok, men endnu finere, hvis vi også i julen - el. især da - er obs på evangeliet.  For nogle af os har måske ikke så mange flere jul at fejre!

22.12.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)