Forside Artikler Blandt ex-muslimer
Blandt ex-muslimer Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 10. december 2018 03:17Kierkegaard siger, at han helst taler med børn, som han nærer bedre forhåbninger til end til voksne.

Det er især inspirerende at høre børn bede, originalt og uden de forslidte klicheer, som vi voksne kan være tilbøjelige til uden at tænke over det.

Som fx igår, da jeg bad lille Benjamin (7) bede for mig, inden jeg udlagde ordet ved vort bibelfællesskab.  Det var han mere end villig til, og han sluttede sin bøn med at takke for dem oppe i Himlen og sagde:  "Og så håber jeg, at de alle sammen må have det godt deroppe!"

Han var træt efter at være kommet for sent i seng foregående aften og sagde blot:  "Nu tror jeg, jeg vil sove!" og straks efter slumrede han ind.

Denne "optakt" varmede mit hjerte, bl.a. fordi Gud er specielt interesseret i børns bønner.  Det har jeg altid været overbevist om. Kristne, der virker blandt børn, aner ikke, hvilket højt kald de har fået!

Børnenes forældre er ex-muslimer, men blev omvendt under flugten på vej til DK, da de undervejs hørte evangeliet i Grækenland, hvor de lod sig døbe.  Vi er lige begyndt at læse fortløbende Markus-evangeliet sammen, hvilket vi pga. børnene gør helt på vor egen måde.

Vi samtalede om Mk. 1:15, hvor vi lytter til Jesu korteste tale:  "Tiden er inde, og Guds rige er kommet nær, omvend jer og tro på evangeliet".

 Det gjorde Guds Ånd ganske let,  og vi samtalede om, hvad det vi sige for en muslim at ændre sin opfattelse af Gud fra at være en lovisk Allah til evangeliets kærlige Gud, som kommer til os med åbne arme i Kristus.

Det blev til ekstra velsignelse for mig i selskab med forhenværende muslimer.  Af dem har jeg yderligere et par åndelige børn anbragt i asylcentre i DK, som jeg beder for dagligt.  Ind imellem tænker jeg på de åndelige børn, jeg engang skal møde igen i Himlen.  Dér skal vi "få det godt allesammen" for at gentage Benjamin.

Han havde en dag været i "clinch" med en af sin muslimske skolekammerater, der havde sagt:  "Jesus er dum!" hvortil Benjamin havde svaret:  "Nej, det er Allah, der er dum!"   -  10.12.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)