Forside Artikler Er Antikrist allerede født? Hvad forskel gør det?
Er Antikrist allerede født? Hvad forskel gør det? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 02. december 2018 05:51Er han allerede født og blot venter på hans time og øjeblik skal komme.  Dette kan ikke afvises.  Hvis han som  Kristus vil træde frem som ca. i 30-årig, er det svært at forestille sig, at der skal gå endnu 30 år, før denne sataniske førerskikkelse skal "stige op af havet" (Åb. 13:1), dvs. af folkehavet.

Han vil i begyndelsen forføre ikke blot jøderne, men også navnkristne, der vil rose ham til skyerne for hans positive indstilling overfor Israel og den kristne kirke. Hans mirakuløse gerninger "i Satans kraft med al løgnens magt og tegn og undere"  (2. Tess. 2:9) vil afvæbne al skepsis imod ham.

"Vi véd ikke, hvem han er, og hvorfra han kommer", sagde Henri Spaak for over 60 år siden om den kommende, europæiske supermand,  "men vi ved, han kommer, for vi venter ham."  En satanisk klarsynet profeti.

Denne førerskikkelse er måske (el.måske ikke) allerede født, men er ennu ikke trådt frem.  Han har haft sine forløbere ned gennem historien som smagsprøver på, hvad forførelse, inspireret usynligt af "ondskabens åndemagter i himmelrummet"  (Ef. 6:12), kan gøre ved masserne.

I min svaghed for USA ønsker jeg,  det skal gå landet  godt, men jeg er langt fra sikker på, at Trump er en ny messiansk "kong Kyros" el. "jernmand" (som Netanyahu har kaldt ham).  Hans flirt med både Kina, Nordkorea og Saudi-løgnerne for økonomisk vindings skyld uden at ville gå i brechen for de forfulgte, torturerede kristne, fortjener ingen beundring, men hellere vor forbøn om hans personlige frelse.

Thi hvad er vort "vidnesbyrd i den dertil bestemte tid" (1. Tim. 2:6)?  Er det koketteri med den politiske verden? Nej, hvad der er  "godt og velbehageligt for Gud, vor Frelser", er dette: at gøre Hans frelsesvilje kendt for alle mennesker (v. 3-4).  Det brændte Paulus for, og han beder os blive hans efterfølgere (1. Kor. 11:1) og brænde for det samme.

2.12.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)