Forside Artikler Jehovas Vidner igen!
Jehovas Vidner igen! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 29. november 2018 07:06Det ringede på vor gadedør el. rettere: det spillede!  Ringeriet er nemlig nu lidt Beethoven-toner!

Vi bød et par damer fra J.V. indenfor, Lilly og Sarah, en lidt ældre og en ung pige (Sarah) på 22.  Min omsorgsfulde lille kone var straks parat med forfriskninger ved spisebordet (vort "konferencebord") ude i køkkenet.

"Kender I tilfældigvis Maria og Thit?" begyndte jeg.  Jeg nævnte 2 andre J.V.-damer, der besøgte os for nylig, og som jeg dagligt beder for -  muligvis mor og datter.  Thit er kun 19 år og er p.t. i Norge.

"Jo, vi skal hilse fra Thit, som kommer hjem  på besøg og gerne vil besøge jer igen!"  Det var hende, der havde sagt til mig:  "Jeg kunne have lyttet til dig i timevis, men tror du, jeg kan få lov at komme igen og tage min far med?"  Det opmuntrede jeg hende kraftigt til.

Men igår gjorde jeg, hvad der står i en sang af Lina Sandell:  "Sig dem blot, hvad du har fundet, tal blot om, hvad selv du så..." og aldrig føler jeg livet så levende som når jeg gør netop dette i pagt med 1. Tim. 4:5.

Ja, det var Jehovas Vidner nu igen!  Guds ord kom frem, og jeg vidnede for dem om, hvordan Kristus var kommet ind i mit gudløse drengeliv.

Min kone lod os sidde alene, men stak ind imellem hovedet ind:  "Nå, snakker han ørerne af jer?" smilede hun.  Men så galt syntes de vist ikke, det var, for Sarah bedyrede, at hun senere ville komme igen sammen med omtalte Thit, "og så kan vi snakke mere om Bibelen!"  Pris ske Gud!

De fik også lidt at læse med hjem, fx "Evangelistens" smukke julenummer med en juleartikel af mig.   "Når I læser det, tror jeg I ligesom "hører" mig tale", dristede jeg mig til at sige.  De smilede, -  kontakten var intakt!

Jeg er ikke J.V.-ekspert, men Herren sendte dem på min vej, for "usporlige er Herrens veje".  Ja, sagde Lilly, "Det er et af mine yndlingsord!"

29.11.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)