Forside Artikler En samtale om min død - og om KRISTUS!
En samtale om min død - og om KRISTUS! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 22. oktober 2018 12:39

"Jeg har lyst til at bryde op og være sammen med Kristus, thi det var langt, langt bedre!" Fil. 1:23


"Ring til os, hvis du virkelig gerne vil dø, så vi kan slukke for din ICD-behandling!"  Ordene kom fra en ansvarlig sygeplejerske fra Pacemaker Klinikken på Roskilde Sygehus.  "Det betyder, du ikke får flere stød, når dit hjerte går i stå..."

Inden for det sidste lille års tid er det ellers sket 4 gange, men den avancerede pacemaker er hver gang trådt til i tide.
Vi talte afslappet, næsten muntert herom, og det gav mig anledning til at bemærke:  "Jeg vil hellere  i evigheden være sammen med Kristus, hvor der ikke er hjertestop, end at have hjerteproblemer her på jorden!"

"Du må som sagt selv sige til", sagde Puk, sygeplejersken, "der kan jo tilstøde dig noget, fx kræft, der gør, du ønsker at dø", hvortil jeg kunne svare:  "Jeg vil gerne blive her lidt endnu, da der endnu er noget, jeg gerne vil udrette, men ellers er jeg rejseklar!"

Nu har jeg efterhånden vandret så meget ind og ud af diverse sygehuse, at jeg dér er næsten på hjemmebane med mit evangeliske vidnesbyrd plus at jeg kan lide personalet.  Puk fik mit lille "gospel card", som hun lovede at læse, når hun kom hjem.  Endnu et Guds ord var blevet sået.
"Ring herind igen d. 13/12 for at sikre dig, at alt er vel, hvorefter du kan køre bil igen til januar!"  Det var idag lægen Thomas´ afskedsord til mig.

Med min kone som chauffør drog jeg derfra med glæde og taknemlig for endnu en vidnemulighed.  Men dem er der jo mange af, hvis vi kender vor besøgelsestid - eller vor tid i det hele taget som dem i 1. Krøn. 12:32.
22.20.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)