Forside Artikler "Dette bli´r en go´ Bibel!"
"Dette bli´r en go´ Bibel!" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 24. september 2018 03:55


Lille, iranske Benjamin (7) er ved at lære at læse og skrive.  Så nu gav vi ham en fin ny Bibel, der fremtrådte smukt i et hvidt papomslag (etui).  Den blev han tydeligvis glad for.  Han havde tidligere sagt:  "Jesus har lavet en Bibel til os!"


Han bad mig skrive hans navn i Bibelen plus den sætning, jeg netop havde lært ham og hans familje:  "Lidt er meget, når Jesus er med i det!"  På det hvide omslag bad han mig skrive ordene Jesus Kristus, men Kristus ville han dog selv skrive med de bogstaver, han havde lært.


Han så tilfreds på sin nye Bibel og bemærkede lidt gammelklogt:  "Dette  bliver en go´ Bibel!"  Resten af familien har fået en tilsvarende Bibel, som er i 1948-udgaven, som jeg selv bruger og foretrækker.  Bibel og sange skrevet specielt til vort bibelfællesskab er de bærende ingredienser, og hele familjen deltager i den efterfølgende bøn m. konkrete ønsker.


Jeg reflekterede lidt over hans bemærkning og ønske om at få nedskrevet ordene Jesus Kristus.  Det talte "opbyggeligt" til mig på denne måde:  Det, der gør Bibelen så go´, er jo Jesus Kristus, dvs.  at Han er dér.

Derfor har det også været en stor glæde at kunne sige, at vore bibelsamvær er Kristus-samvær  på grundlag af Matt 18:20  som omdrejningspunkt.


Benjamin sagde en dag:  "Jesus er også den, der skaffer os mad!"  Det inspirerede mig igår til samtale omkring bespisningen af de 5000 i Joh. 6, hvor Herren brugte "en lille dreng" (v.9).  Det, at Jesus elsker at bruge børn, talte vi lidt om.  Og da var det, vi lærte sætningen:  "Lidt er meget, når Jesus er med i det!"


Og Benjamin og hans storebror (10) fortalte, hvordan Jesus havde hjulpet dem i konkrete situationer i hverdagen, både i svømmehallen og når kammerater drillede dem.  Jeg glæder mig til at høre mere næste gang, vi samles, hvor de ens udseende og Åndsinspirerede Bibler herligt vil komme til deres ret.  For Jesus Kristus er dér!


Bagefter havde vi vort eget lille "bespisningsunder" ved et livligt kaffe- og kakaomælksbord, som min kære, lille kone stod for.

24.9.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)