Forside Artikler Europas kommende frelser
Europas kommende frelser Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 19. september 2018 09:19


Unge statsledere aspirerer til at blive nye samlende "frelsere" i EU - fx Østrigs unge kansler, Sebastian Kurz (32) og Frankrigs Emmanuel Macron (40), som står for den fornyelse og det friske pust, det metaltrætte og gudløse EU tørster efter.

Europa vil få en sådan pseudo-frelser.  EU vil have sine mini-forløbere forud for den afdøde belgiske premierminister Paul- Henri Spaak´s gamle drøm om en kommende supermand, der en dag vil skære igennem som problemknuser.

Bibelen har forudsagt den mirakuløse opstigning af en sådan falsk messias-komet fra folkehavet (Åb. 13:1) - kaldet  "dyret".

"Vi véd ikke, hvem han er og hvorfra han kommer", sagde Spaak, men vi véd, han kommer, for vi venter ham!"
Den genfødte bibellæser véd om alt dette.  "Mine børn!  det er de sidste tider, og som I har hørt, at Antikrist kommer, således er nu mange antikrister fremtrådte..."  (1. Joh. 2:18).   Ja, Antikrist kommer,  men han vil have mange "prototyper" og har tydeligvis haft det gennem årene.

Ordene skræmmer ikke Guds folk, som Herren salver med sin Helligånd (1. Joh. 2:20) til at se "lys i Hans lys" (Guds ord) og anvende det på vor tid ligesom de første kristne gjorde det.  Uanset hvor vi befinder os, formanes vi til at kende vor tid ligesom Isakaritterne, "der forstod sig på tiderne, så de forstod, hvad Israel havde at gøre." 1. Kr.12:32.

"Jeg forstår, du går meget op i politik?" bemærkede jeg engang til cand.jur. Poul Madsen, som svarede:  "Jeg går meget op i, hvordan vort land styres!"  Det var et godt svar og, mener jeg, også bibelsk.

Men vel at mærke: Med henblik på Herrens gerning i troskab mod evangeliet, Guds ultimative tilbud til denne verden inden Herrens komme, vor sande Frelser (Hebr. 9:28), som Gud allerede har indsat som Konge (Sl. 2:6).  Vi må kærligt formane og opmuntre hinanden til at agte på den tjeneste, Herren har betroet os og fuldbyrde den. Kol. 4:17

Det vil sige: På den plads,  vi skal være - den være sig aldrig så ringe og upåagtet i forfængelige menneskers øjne.

19.9.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)