Forside Klummer Kristi ambassadører – ikke polemikere
Kristi ambassadører – ikke polemikere Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 11. oktober 2009 10:24


”Vi er ambassadører for Kristus!”  2. Kor. 5:20, eng. ovs
.


Jeg bliver ind imellem af amerikanere spurgt, hvorfor Europa er så anti-amerikansk?  Det er mere et politisk end et åndeligt spørgsmål.  Åndeligt er Europa ikke bare anti-amerikansk, men anti-Gud. Det kan ingen oplyst kristen undgå at bemærke.  Vore medier er gennemsyret af ånden fra Psa. 2:1


Hvis vi i vor ”visdom” prøver at udrede de politiske og religiøse (kristelige) tråde  – tråde, som i virkeligheden kan binde den evangeliets Ånd, der bør fylde os – ja, da er sådanne forsøg dødsdømte og  lige så håbløse, som hvis vi prøver at skille æggeblommen fra hviden i et pisket æg!

Vort kald er hverken politisk eller religiøst – ja, du læste rigtigt.  Det er efterfølgelse og som Kristi ambassadører at varetage Hans (læs: evangeliets) interesser i en fortabt verden, som vi ikke skal ”forbedre”, men ved evangeliets troværdige vidnesbyrd frelse mennesker ud af.  Ap.G.2:40.

Dette er ikke sagt med nogen lovisk løftet pegefinger.  Jeg deler med dig, hvad jeg tror, Herren prøver at gøre mig stille for disse dage som selve nøglen til at være Hans frimodige vidne,  oplyst af Ordet og kendt med Herrens frelsestanker for alle mennesker.  1. Tim. 2:4.


-jn

18.4.

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)