Forside Artikler Jeg er pro Trump
Jeg er pro Trump Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 13. Juli 2018 08:02Nogle tror, jeg er imod Trump, men nej.  Jeg bakker ham op i hans anti-EU holdning.  Gudfrygtige kristne kan kun væmmes ved EU´s umoral samt vor egen statsministers forsvarstale for de homoseksuelles rettigheder.

Jeg er også enig med Trump i, at Brexit-U.K. burde lytte mere til dets venner i USA end at lefle i betænkelig grad for EU´s love.

Men jeg er ikke mere "amerikaner" end jeg dog savner 2 ting hos Trump.  Han burde have vist sit velkendte mands- og kampmod og med åben pande tale de forfulgte kristnes sag i Nordkorea.  Istedet rosste han Kim Jung-un i  næsten skingre toner.  Det tror jeg dog, han nu har fortrudt.

Han bør også være anderledes klar i mælet med et klart standpunkt mod den homoseksuelle svøbe, som p.t. pågår ud over verden.  Her har han svigtet.  Han burde, vel underrettet som han altid er, udvist modig opbakning til de kræfter i DK m. fl., som "taler Roma imod" mht homoseksualitetens vederstyggelighed.  (Bibelens betegnelse).

Det Amerika, jeg repræsenterer, går helt tilbage til landets "fædre", de såkaldte "Founding  Fathers", som satte Bibelen og evangeliet i højsædet.  Det bliver jeg aldrig træt af at minde både mine amerikanske trosfæller og ikke-trosfæller om, når jeg sjældnere og sjældnere er gæst derovre.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Trump inderst inde bifalder min tro, men han vil nok også venligt fortælle mig, at hans magt med den politiske kasket, han nu engang har på, trods alt er begrænset, hvor meget han end sympatiserer med mig og mine kristne medstridere i Danmark.

Her står vi.  Men vi er ikke tynget af nogen nederlagsstemning, "thi endeligt og afsluttende vil Herren gøre regnskabet op på jorden"  (Rom. 9:28), og hver tunge skal bekende:  "Jesus Kristus er Herre!" (Fil. 2:10).

Den dag nærmer sig med stormskridt!

13.7.18 - jn

 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)