Forside Artikler Alvorstonen
Alvorstonen Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 11. oktober 2009 09:44


”Ingen kan se Guds rige, hvis han ikke bliver født  på ny!”  (Joh. 3:3)


Jeg hørte engang en norsk,  forhenværende frihedskæmper sige:  ”Der er kommet en alvorstone ind i mit liv, som de unge ikke forstår.”  Han tænkte på al den krigens gru og alvor, han havde gennemlevet.


En alvorstone af anden art kom ind i mit liv.  Den forstår de aller fleste kirkegængere ikke.  Som ganske ung gik nemlig dette alvor op for mig, at der er forskel på at være religiøs og være født på ny.  Jeg var, før dette under skete i mit liv, stolt af min ”aristokratiske” , religiøse familie på mors side.  Men Han, som sagde til den religiøse Nikodemus:  ”Du må fødes på ny!” forbarmede sig over mig og frelste mig fortabte synder.


Evangeliets glædestone og nævnte alvorstone går hånd i hånd.  Ak, jeg er omgivet af mange sorgløse, religiøse, smilende, selskabelige kirkegængere, der ligesom amerikanerne hellere taler om deres kirke  end om Kristus Jesus, for Ham kender de ikke, selvom de har lært mekanisk at sige el. synge  ”kære Jesus”.
Overdriver jeg?  Måske, men det langt alvorligere er, at mange fromme kirkegængere vil en dag vågne op i fortabelsen og for sent sande, at deres religiøsitet ikke hjalp dem.  De var i deres kirker blevet vaccineret med religion imod en ægte, frelsende erfaring med vor Herre Jesus Kristus.  Måtte det ikke ske for dig!
-jn-

11.4.09

 

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)