Forside Artikler Besøg af en moderne Onesiforus
Besøg af en moderne Onesiforus Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 09. maj 2018 09:05Historien genta´r sig.  Apostlen Paulus fik som fange besøg af den rejsende (handelsrejsende?) Onesiforus, som "oplivede" ham (2. Tim. 1:16).  Vor svigersøn, Lars, som rejser mange steder både inden-  og udenfor udenlands, kan dukke op på lignende vis som et oplivende pust nu, nu hvor jeg ikke selv kommer vidt omkring mere.

Idag kom han til "brunch".  Pludselig stod han foran mig i forhaven og spurgte, om han måtte sætte sig hos mig på havebænken.  Han havde med sig nye testamenter, som jeg skal give til mine "kammerater" på genoptræningsholdet for hjertepatienter.  Hvilken medarbejder, jeg har i vor dansk/norske svigersøn, som er en fin ambassadør for Kristus på sine mange rejser samtidig med, at han har nok at se til derhjemme med bl.a. en skrøbelig hustru (vor datter).

"Herren vise barmhjertighed mod Onesiforus´ hus", skrev Paulus.  Samme bøn beder jeg for Lars´ hus.

Solfrid kaldte os nu ind til "brunch", og vi fik udvekslet mange muntre ord. Vor lattermilde svigersøn har en herlig tjeneste som søndagsskolelærer og havde ikke svært ved at smile med, når jeg delte med ham pudsigheder fra mine erfaringer med børn.  Og så måtte han ellers videre til Odense, hvor kunder venter.

Men tilbage ligger et antal nye testamenter.  Nogle får "kammeraterne" idag.  Men på mandag er det min sidste tur på holdet, og da får vor søde koreanske leder, Tanja, en afskedsgave.  Solfrid har hæklet 2 søde hjerter til hende, og så får hun også et fint nyt testamente plus måske en bog.

Bibelen siger:  "Salige I, som sår ved alle vande"  (Es. 32:20).  Det er det mindste, vi kan gøre, og det er i sig selv "saligt".

9.5.18 - jn

 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)