Forside Artikler Europas skæbnetime.
Europas skæbnetime. Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 06. marts 2018 08:10


I 1800 tallet opstod begrebet "Europas syge mand", som tsaren mente var Tyrkiet. Idag er den syge mand Europa selv.

Havet, dyret skal stige op af (Åb. 13:1), er folkehavet (Åb. 17:15).  EU´s folkehav frustreres mere og mere over EU og dets magtelite med dets kommissærer, retsinstanser, overnationale love, pengepolitik, umoral og ulovligheder, jfr. fx det sidste om Danske Banks hvidvaskning af milliarder, som kun er toppen af isbjerget med andre lyssky forretninger i Europa.

Men Europa vil ikke blive ved at være "den syge mand".  Af dets bølgende folkehav vil fremstå den "stærke mand", som der sukkes efter, og som vil blive problemknuseren over alle.  Dette politiske geni vil være i tæt alliance med "den falske profet", som skal "stige op af jorden" (Åb. 13:11),  eller af "landet", som nogle læser ordet, dvs. af Israels land.

Dette "andet dyr" havde "to horn som et lam, men talte som en drage" (Åb. 13:11), dvs. det så meget "fromt" ud i starten som del af den sataniske treenighed: Satan selv, Dyret og den falske profet.  Hvem, der er den egentlige Antikrist, véd vi ikke 100%, men at et sådant magt-triumvirat kommer på scenen er, hvad Bibelen taler med sikkerhed om.

Hvad EU idag ikke kan klare, vil den sataniske "problemknuser" nemt kunne, hvis blot masserne vil adlyde ham sådan som det i sin tid krævedes af Hitlers soldater med den såkaldte "faneed".

En kommende satanisk demagog vil ud fra vor forståelse af det profetiske ord også besnære Israel  (Dan. 9:27,  se gl. dansk og eng. ovs.) i 3½ år, så Israel kan nok imødese en kortvarig, politisk konsolidering. Men også Israel vil mærke Satans vrede, medens kun en rest vil omvende sig til Messias (Zak. 12:10), men en rest, Herren vil herliggøre sig igennem.

Alt dette betyder, at klokken på det profetiske ur er mange, og at der er ekstra  grund til at skinne som himmellys for vor Herre Jesus Kristus "midt i en vanartet og forvildet slægt" (Fil. 2:15) nu kort før lukketid.

6.3.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)